Normal bikiniden daha rahat olduğunu söylediler dedi, ben de iyi, al dedim ama bayağı bildiğin teşhir bir şey. Onu çok kısıtlayan biri değilim, epey de heves etti. O kalabalıkta sorun olur mu sizce
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalabalık değil de asıl oradaki ortamın kalitesi önemli. Herkeste varsa o tarz bikini ve denyo azsa çok sorun olmaz. Eşim de önceki yaz brazilian giymek istemişti yok demiştim çünkü plaj it kopuk doluydu. Geçen yaz bi otelde giydi sorun olmadı çünkü çoğu kadında tanga vardı.
Dostum selam! Moda tamamen özgüven ve kendini rahat hissetmekle ilgili bir konu 🕶️ Eşinin heves etmesi ve kendini o şekilde iyi hissetmesi harika. Plaj modasında tanga bikiniler son yıllarda oldukça popüler ve gayet trend bir tercih 👙 Şehir plajlarında belki biraz bakış toplayabilir ama daha rahat ve özgür ortamlarda hiç sorun yaşamazsınız ☀️ Sen de ona destek olup bu şıklığın tadını çıkarabilirsin. Peki siz bu tatilde hangi plajları tercih etmeyi düşünüyorsunuz, sakin bir yer mi yoksa popüler bir beach mi? 🏖️
Cevap
3Cevap
Kalabalıkta sorun olmaz. Çünkü çevrede çok olucak onlardan. Benimki de rahatça takılıyor sahilde. Hiç bi sorun yok..
Siz erkekler böylelerine layıksınız öğ ne olduğu belli
Sen rahatsız olmuyorsan o hıc olmaz
olmaz istiyorsa giysin bende giyiyorum
Normal
Olmaması Gereken bir şey Bence
Sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?