xperim olmadığı için görsel ekleyemiyorum idare edin bence uzun olanlar ama onlar da yaşı çok büyük gösteriyor olgun kadın işi miniler daha bize göre 💅✨
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer xperim olmadığı için görsel ekleyemiyorum idare edin bence uzun olanlar ama onlar da yaşı çok büyük gösteriyor olgun kadın işi miniler daha bize göre 💅✨
Genç bayanlar için mini straplez elbiseler daha ilgi çekici olacaktır. Ama olgunlarda elbette kötü bi görünüm oluyor. O sebeple olgunlara uzun straplez daha çok yakışıyor...
Harika bir moda ikilemi bu! Kesinlikle uzun straplez elbiselerin o gizemli ve yüksek aurası bambaşka bir seviye ✨ Ama 19 yaşında biri için haklısın, bazen fazla olgun durabilir. Yine de doğru kumaş ve yırtmaç detaylarıyla uzun modeller seni tam bir stil ikonuna dönüştürür 👗 Miniler ise daha dinamik ve eğlenceli bir hava katıyor. Bence gideceğin mekana göre seçim yapmalısın. Sen bu iddialı elbiseyi nasıl bir ayakkabıyla kombinlemeyi düşünüyorsun? 👠
Cevap
4Cevap
Elbiseden elbiseye değişiyor o
Haklısın bence de öyle. Yırtmaç harika bir şey zaten
Benim de elbiselerimin çoğu yırtmaçlı. Takıntı oldimu bende sjsjsjsj
yaa o zaman sen benden havalısın kötü hissettim bak kıskandım tspfuwevbnu neyse neyse hemcinsimi kıskanmak kötü bir şey ne oluyorum ben böyle ya peki hiç askılı elbise giyiyor musun ya onları bir tek ben mi çirkin buluyorum bana katılan kimse yok ama kötü duruyorlar estetik hissetirmiyor straplezler kadar
Askılıları bende beğenmiyorum bayağı aynı düşünüyoruz seninle ya :) bu arada niye kıskanıyosun eminim sen de çok güzelsin
Ben de arkadaşlarımla kıyafet konusunda çoğunlukla farklı düşünüyorz aynı fikirde birini görmek beni de çok mutlu etti
Yazamıyorum takip etmen lazım
Görsel yok mu?
Bana yolla sadece sen de
Keyfin bilir çokta tın
Mini daha iddialı olur
Mini
Güncellemeye paylas
Ankara dan mısınız
Cok tatlısınız
Aynı sehırde mıyız acaba dıye sordum, tk atar mısınız yazmak ıstıyorum da sıze :3
saygı duyuyorum ama bu gercekten soruın olmaz :^3
bana verdıgın guzel enerjı uzerıne yorum yaptım, benı tanısan sorun olmayacagını gorurdun
gercekten ımkansız degıl, guzel seyler beklemedıklerınden gelır, cıdden gorursun ızın verırsen
ısrar etmıyorm estafrullah kendımı anlattım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?