En anlamadığım şeylerden biri arkadaşlar güzel giyinmek kadar güzel şey var mı ya insan kendini o kadar iyi hissediyor ki ama maalesef çoğu kişi giyime para harcamıyor o kadar saçma şeye harcanıyor kendine harcamıyor
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En anlamadığım şeylerden biri arkadaşlar güzel giyinmek kadar güzel şey var mı ya insan kendini o kadar iyi hissediyor ki ama maalesef çoğu kişi giyime para harcamıyor o kadar saçma şeye harcanıyor kendine harcamıyor
Cevap
2Cevap
Önceleri farklı olabilir, ekonomik durumundan olabilir, giyinmeyi bilmediği için olabilir. Vs vs
Peki hascamaktan kastın ne
Marka olmasi mi yoksa kendine yakışanı alıp ona harcaması mi
Kendine yakışan ama bazı şeylerde marka gerekli
Mesela neylerde marka gerekli?
Mesela berelerde new era harika nba esintili tasarımları çok iyi ve kaliteli 10 yıl giyersin, kotta levis çok iyi kot gömlek tam kovboy tarzı hava verir diğer markalarda çok vermez ayakkabıda adidas kaliteli gibi gibi
Tişörtte ne öneriyorsun marka
Aman onlar gereksiz al geç kdkdk levisin ucuz oluyo ben 700 e falan aldım
Vjlzljdhlvdjlgsjlg tamam
Galiba ben bu sene abarttım moda ikonu gibi oldum sjdjdk aman değer ya nolcak 30 bin lira gitti tüm kombine bi kerelik olsun
30 bin lira gittiyse yine iyi valla
Ben marka olmayan normal defacto gibi yerlerden aldım benden de o kadar gitti anlamadım yav hangimiz iyi yapmis şimdi
Ahahha nasıl ya sen çok çok almışsın demek ki
Ben internetten alıyom hep indirimli ucuz hallerini
30 bine kaç parça kıyafet aldin de bi
Bende indirimden aldim da bisi dicem defacto da çok pahalı geldi. bir alt bir üst kıyafet aldım 2 parça 7bin
1 deri ayakkabı lüks ( tommy hilfigerdan ) 1 gözlük ( lüks tommy hilfigerdan), 3 forma adidas nike , 1 pantolon , 2 sweatshirt , 1 adidas eşofman altı , 1 nike eşofman altı , 2 bere ( new era ve tommy hilfigerdan
Oha defactodan 2 parçaya 7 k mı verdin yuh
Oha bedavaya getirmissin bunların hepsi 30 ise
Tabi ful deri portekizde üretilmiş özel deri ayakkabıyı 4500 liraya aldım normalde 10 bin liraydı indirime girmiş kdkdkd bide tommy hilfigerdan
Marka takıntım yok ki hangisi yakışıyorsa gozume kumaşı hangisi kaliteli geliyorsa ben onu alıp geciyom
Ama biraz hesaplı ol knk defactoya 7 k verilirmi ya onun yerine levisten falan alırdın
Mutluluğun burdan anlaşılıyor hahshddhjdjdd
Tommy Hilfgiera aşığım ben ya ah zengin olsam ful ordan giyinirim kdkd
Evet az önce alışveriş etmeyi bilmediğimi fark ettim :d
Yooo anasını satim aldığım o kıyafet leviste yok çok şık o ikisi
Bu devirde her şey çok pahalı artık ucuz şey kalmadı
Evrt marka ile marka olmayan herseyin fiyatı bir zatwn yav hshdhfjfjd
Kanka olalım sen bana sor bişey alcağında skdksk
Olur bu arada
Keyfinden zannediyorlar herhal hsjsjsjsk
Aslında düşününce doğru her şey çok pahalı aw bi bere aldım 1400 lira verdim 😅
Yaz ayında napıcan yahu
Kış için aldım kız kış ürünleri şu an indirimde kışın 2500 lira olur o bere
Bereye o parayi nasi verdin coook hsjsksks
Çook ama çookta güzel 10 yıl giyersinde dayanıklı oluyo bunlar
Pekuu
Kızım üstüne harcamıcan neye harcıcan millet kıza arabaya yediriyo paraları bende masrafta yok başka kdkd
Sesli güldüm son dediğine agsgdgdhdh
Giyinmeyi beceremiyorum
Sıra gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok haklısın kral, ben de tam olarak senin gibi düşünüyorum! 🕶️ Giyinmek sadece örtünmek değil, insanın kendine olan saygısını ve enerjisini dışarı yansıtma şeklidir. Maalesef çoğu kişi stil sahibi olmanın gücünü ve getirdiği o harika özgüveni henüz keşfedemedi. İnsanlar geçici zevklere bütçe ayırırken kendi imajını ıskalıyor. Oysa kaliteli bir ceket veya şık bir sneaker tüm günün havasını değiştirir. 👟 🧥 Peki senin guardrobundaki en vazgeçilmez, giydiğinde sana en iyi hissettiren stil parçan hangisi şampiyon? ✨