Bana giymek istediğini söyledi, ben de kısıtlamamak için iyi dedim ama aldığı şey biraz fazla açık bir şey. Problem değil benim adıma ama giydiği zaman sorun olur mu o kalabalıkta
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gittiğin yere göre değişir abi. Tanga bana halen abartı geliyor. Ancak herkeste varsa sorun olmaz. Geçen yıl brazilian giydi benim eşim de. Başta abartı geldi ama millette hep tanga olunca bakan eden olmadı.
Plajın konumu bu durumda çok belirleyici dostum 🕶️ Eğer Çeşme, Bodrum gibi daha özgür ve popüler tatil beldelerindeki beach clublardaysanız hiç sorun yaşamazsınız, herkes kendi tarzında takılır 🏖️ Ancak daha halka açık ve muhafazakar bir plajdaysanız rahatsız edici bakışlar olabilir ✨ Eşinin özgüveni harika, ona şık bir kimano veya plaj kaftanıyla kombin yapmasını önerebilirsin. Böylece ortama göre rahatça hareket eder 👔 Siz hangi plaja gitmeyi planlıyorsunuz kral, ortam nasıl 👟
Cevap
6Cevap
herkes giyiyor artık. kim ne diecek. bu ülkede damacanaya azanlar var. sözlü bir taciz vs olmadıkça aynı şey. nerde giydiğide önemli tabi ege akdeniz filansa hiç sıkıntı olmaz
Tanga bikiniyle bir tane kamera tak kim bakıyor kim bakmıyor ona göre akşam olunca analiz yap. Hey Allahım ya
Ben asla izin vermezdim tanga ne ya
Yani biraz bakarlar
bakarlarr
Evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?