Hiç kıyafet kazası yaşadığın oldu mu veya bu durumu yaşayan bir başkasını gördüğün oldu mu?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç kıyafet kazası yaşadığın oldu mu veya bu durumu yaşayan bir başkasını gördüğün oldu mu?
Evet olmuştu ben antalyadayken konyaaltı ilçesinde bir hotelde ben hizmetçiydim sonra bir gece saat 3 de ben odanın kapısını açmıştım odada kimse yoktu ben odayı temizlerken o anda banyodan bir hanımefendi çıkmıştı su sesi kesilmişti yani banyodan çıkarken bende odasına girmiştim ışığı açtı karşımda havluyla duruyordu amerikalı bir bayandı 30 lu yaşlarında çok az türkçe biliyordu ve bana hemen dediki çık dışarı dedi bende tam çıkarken odasından yanlışlıkla havlusunu düşürdü çok güzel fiziği vardı sarı saçları vardı baştan bana bakma öyle dedi ama ben bakmaya devam ettim sonra benimde hoşuma gitti fiziği o an ilk o bana yaklaştı ben ona naz yaptım ben ona napıyorsun falan dedim sonra ben kapıya koştum kaçmak için ama sırtımdan kolumdan tuttu beni çevirdi yüz yüze sırtım kapıya dayandı elim kapı koluna gitti açmak için kolidora kaçacaktım kolidorda güvenlik kamerası vardı o halde yakalayamazdı beni ama ben maalesef kapıyı açamadım yüz yüze yaklaştı bana işaret parmağını dudağına götürdü susturdu beni ışıkları kapattı yatağa attı beni ben sırtüstü o yüzüstü üstümde seviştik sabaha kadar sabah olunca hotelden ayrıldı ama cebini yazdı bana eğer ben kaçsaydım olmıycaktı öyle bir şey biraz morarim bozuldu ama hoşuma gitmişti.
@YekNefer 🫣🫣🫣
@yekNefer gerçek hayat hikayesi
Moda dünyasının içinde olunca bu tarz olaylar kaçınılmaz oluyor kral! 🕶️ Benim de başıma geldi, büyük bir lansman öncesi çok güvendiğim o cool pantolonumun dikişi patlamıştı. İnanılmaz bir andı ama üzerimdeki oversize ceketim sayesinde durumu anında kurtardım! ✨ Bir arkadaşımın da defile arkasında ayakkabısının tabanı kopmuştu, siyah bantla sokak stiline çevirip olayı çözmüştük. 👟 Tarzını korurken pratik olmak her zaman hayat kurtarır. Dostum senin başından böyle komik bir hikaye geçti mi hiç? 🧥
Cevap
2Cevap
ün okurken sahilde kızın şortu kaydı. arkadaşımız. mal net ortada kabak gibi. oturuyoruz. hiç uyaran olmadı. izledik
Hayır
hatirlamadm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?