göğüslerim biraz büyük gece yatarken sütyensiz yatmak sarkıtır mı ileride ameliyat falan olmak istemiyorum
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
25Cevap
yani memelerin biraz büyük derken ne kadar büyük kaç beden yani kaç beden südyen takıyorsun ya Ben senin yerine olsam ve memem de olsaydı ne yapardım biliyor musun aynı şekilde gece sütyen takmaya geçerim normal gündüzde bralet sporcu sütyeni hani sütyen takmadan crop top ya da meme dikleştirici bantlar var onlardan kullan yani bence Ben senin yerin orada mı sütyen takmam çünkü şöyle bir şey araştırmalar yapıldı zaten sütyen yavaş yavaş meme kanserine çeviriyormuş evet güzel mi güzel boyutu ne kadar belki ameliyat ol Küçült ama bir şey sorabilir miyim
Gece o şekilde yatmayla bir şey olmaz az ama dediğin gibi büyükse genelde sarkık oluyor büyük göğüslüler
Bişey olmaz birazda rahat etsinler en azından uyurken takılma anı yaşa
Yok ya zannetmiyorum yapmaz da ne kadar büyükte rajat edemedin
Sütyensiz yatmazsan cehenneme gidersin, çırılçıplak yatmak sevaptır hatta konu komşuya göstermek daha sevaptır
Eninde sonunda sarkacak sen sudyensiz yat. Sudyen zararli
Sütyen takılmaz gece
Hayır tam tersi südyen ile yatmak zararlı
Şehrin efsanesi bişey yapmaz annemin sürekli öyle yattıgını biliyorum hep aynı sarkma falan yok
Ayakta uyumuyorsan bişey olmaz
Hayır daha iyi olur en az 90 bedendir seninki
85 ve üstü ise cup da c ya da d ise kesin tak
Pek bişey olmaz seksi şey
Bari yatarken rahat olalım çıkar boş ver
Asıl sütyenle uyumak sarkma yapar
Bi bakiyim çok sarkık mi
şu an dik ve toplu mu
Bence yapar
Zaten herkesin bir gün öyle olacak yerçekimi
Sarkma yapmaz hayır kaç beden?
olmaz zatern takmak sakıncalı asıl
Rahat edersin
Çıkarman lazım bunu bill
Memelere özgürlük
Yapabilir cokmu dik seninkiler
Kadin üyeler bilir sanirim
Dene
Evet biraz
Kac bedenmjs
90beden
Normalin bi tik üstü sarkma yapacagini pek sanmam kaç yaşındasın
Sen uyurkende tak😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece sütyensiz uyumak sanılanın aksine göğüslerde sarkmaya neden olmaz, aksine kan dolaşımını rahatlatır ve dokuların nefes almasını sağlar. Sarkma daha çok yer çekimi, yaş, genetik ve yanlış beden sütyen kullanımıyla alakalıdır. Rahat bir uyku için bence gece sütyen takmamak çok daha sağlıklı. Eğer destek hissetmek istersen pamuklu, telsiz ve sıkmayan balensiz gece büstiyerlerini tercih edebilirsin. Sen gece yatarken rahatlığı mı yoksa destekli büstiyerleri mi tercih ediyorsun? 🌙✨