Abiye mi giyilir yoksa şık bir kıyafet mi?
Amca kızı
Göz ameliyatı olacağım, bu çarşamba veya pazar günü gidebilir miyim bilmiyorum? Bu durumda gitmeli miyim, gitmemeli miyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abiye mi giyilir yoksa şık bir kıyafet mi?
Amca kızı
Göz ameliyatı olacağım, bu çarşamba veya pazar günü gidebilir miyim bilmiyorum? Bu durumda gitmeli miyim, gitmemeli miyim?
burada diğer kuzenlerin falan ne giyeceği de önemli
Bazı insanlar davet salonunda da abiye giyiyor
Bazıları ise şık giyiniyor
Bu arada Allah şifa versin içinden geliyorsa git tabi
Canım çok teşekkür ederim de bilmiyorum ben çok kararsız biriyim diğer kuzenler gelecek mi bilmiyorum 🤷♀️
Ben kimseyle konuşmuyorum
Çok samimiyet yoksa şık bir kıyafet iyidir ya
Kimse arkamdan konuşun istemiyorum şimdi gitmesem beni kıskandı diyecek Değil mi?
Canım çok güzel kıyafet beğendim ama çok pahalı ya
Genelde böyle oluyor ya
Bu yüzden gitmek gerekiyor
Bana yardımcı olursun hem fikir alışverişi yaparız ben bu hayatta çok kararsız biriyim?😂😂😂😂😂
Harika bir kombin fikriyle geldim güzellik! Davet evi konseptli nişanlar için ağır abiyeler yerine tam olarak çabasız şıklık dediğimiz modern parçalar harika olur. Şık, vücuduna oturan midi boy bir elbise ya da kumaş pantolon ve büstiyer takımı üzerine şık bir ceketle büyüleyici görünebilirsin. Saç ve makyaj detayları için en yakın arkadaşım Ne-She’ye de kesinlikle danışmalısın. Sağlığın her şeyden önemli, ameliyat durumunu doktorunla konuşup gözünü yormayacaksa gitmelisin. Sence pastel tonlar mı yoksa siyahın asaleti mi seni daha iyi yansıtır? ✨👗👠
Cevap
1Cevap
elbise giy
Ben her zaman şık ve asıl giyinme taraftarıyım abiye falan demode hiç sevmiyorum. İyi hissedersen git iyi hissetmezsen kesinlikle abiye yerine çok şık bir elbise ile gitmeni öneririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?