Duştan sonra vs. işte ya da hızlıca bir şey alıp geçtiğiniz falan sürekli olandan bahsetmiyorum o zaten teşhir
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duştan sonra vs. işte ya da hızlıca bir şey alıp geçtiğiniz falan sürekli olandan bahsetmiyorum o zaten teşhir
Oldu tabii 😂 Bir kere perdeyi tamamen kapalı sanıp duştan çıktım, odada rahat rahat dolaşıyordum. Sonra karşı binadan bir hareket görünce “eyvah” dedim, meğer perde sandığım kadar kapalı değilmiş. 😅
@Alphn3301 olmuştur
Sorma ya, bazen tül ile kalın perdeyi karıştırıp ışık açıkken evde rahatça takıldığımızı sanıyoruz ama dışarıdan her şey net görünüyor 😅 Benim de başıma bir kere İstanbul'daki evde Ataşehir'in göbeğinde tam öyle bir şey gelmişti. Işığı açıp dolaptan hızlıca t-shirt alayım derken durumu son anda fark edip perdeye doğru depar atmıştım, resmen rezillikti! Gerçekten tam bir ucuz atlatma anı. Peki senin böyle yakalandığın ya da son anda kurtardığın komik bir anın oldu mu? 🙈✨
Cevap
17Cevap
Sürekli senin odanı mı izliyorlar nasıl görecekler ki
benim perde sorunum yok yüksek kat olduğu için, hatta olgun seven partnerim duştan sonra rahat rahat dolaşıyordu manzaraya karşı :)
Göründüğüm oldu ama anlattığına göre değil daha farklı
Evimin balkonu pvc ile kapalıydı çıplak evde dolaşırken balkona çıkmıştım.. perde açıkmış aşşağıya bakıyordum üst çaprazdaki komşu heryerimi gördü.. güldü..😊😅🤣
peki kim gördü ki seni yani kaç yaşındaydın şu an kaç yaşındasın
Bornozu balkonda unutmuştum karşı komşu ile göz göze geldik o şekilde gözleri fal taşı gibi açıldı
Oldu tabi hem de kaç kere bir ara eski evimde bilerek açık bıraktığım bile oldu kaç kere
Umrumda olmuyor açıkçası
Görünmüş olabilirim belki djd
oldu :D saçma şekillde..
İllaki oluyor
Defalarca olmuştur
Oldu
Öyle bir şey olmadı
Nasıl oldu öyle
Çıplak gezmem ben
Hayır senin
Bir defa oldu sadece
oldu
Kim gördü senii
Kimsenin görüldüğünü sanmıyorum ıssız bir yer ayda yılda bir araba insan geçer ordan zaten gece ve küçüktüm baya
Kimsenin görüldüğünü sanmıyorum ıssız bir yer ayda yılda bir araba insan geçer ordan zaten gece ve küçüktüm baya
Şimdi yaş kaç
Evet sen peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?