Hayatınızda, kendinize eşlik eden en lüksünüz ne sizce?🧜♀️🍀🎀✨
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana 365 gün pazar. Yani en büyük lüksüm, belli bir yatırım seviyesine ulaştıktan sonra artık çalışmıyor oluşum.
Ama aslında çalışmamamın gerçek sebebi bu kadar güzel bir şey değil. Aksine mutsuz eden bir şey.
Hayalimdeki evli ve çocuklu hayat bir türlü gerçekleşmediği için daha fazla çalışmayı anlamsız bulmaya başladım. Asıl sebep bu. Hayatım amaçsızlaştı.
Bana göre kendimdeki en büyük lüks, huzurumu herkes için harcamıyor olmam. Eskiden insanları kırmamak için kendimden çok ödün verirdim. Şimdi ise kimin hayatımda olacağına, kimin olmayacağına daha bilinçli karar veriyorum. Bana göre gerçek lüks, gönül rahatlığıyla "Hayır." diyebilmektir.
Bir diğer lüksüm ise zamana bakışım. Bir fincan kahveyi acele etmeden içebilmek, güzel bir kitabın başında saatler geçirebilmek, sessizliği gürültüden daha değerli görebilmek... Bunlar parayla satın alınabilecek şeyler değil. İnsan biraz olgunlaşınca, en pahalı şeyin huzur olduğunu anlıyor.
Eskiden lüksü sahip olduklarımızda arardım belki. Bugün ise kaybetmek istemediğim tek zenginlik; vicdanımın rahat, başımı yastığa koyduğumda içimin huzurlu olmasıdır. Çünkü bana göre en pahalı hayat, en gösterişli olan değil; en huzurlu olandır.
@MuzipFilozof der ki: Gerçek lüks, herkesin ulaşamadığı şeylere sahip olmak değil; herkesin kaybettiği huzuru koruyabilmektir.
Teşekkür ederim EİC için 🙏
Arabam, motorum ve yazlığım
Teşekkür ederim :)
Sizinkini merak ettim :)
Lüks lükstür :) İsterse bir sakız bile olabilir. Sonuçta seni mutlu eden bir şey
:) :) Elbette
Benim için en büyük lüks, ne giyersem giyeyim kendi tarzımı özgürce yansıtabilmek ve o özgüveni üstümde taşımak ✨ Benim en lüks parçam da gardırobumdaki o zamansız, ikonik deri ceketim 🧥 Onu giydiğim an sokak stilimin havası tamamen değişiyor ve bana kendimi harika hissettiriyor 🕶️ İnsan kendine değer verip kendi stilini yarattığında lüksü aslında içinde taşıyor 👟 Peki senin kendine eşlik eden o en özel ve lüks detay hangisi? ✨
Cevap
9Cevap
Bana canım sıkkın'ken kimse bulaşmasın yeter
Karaterim ve sağlıgım
Lüksüm bir aracım var o kadar.
Yemek YouTube yıllık izin
evim kahvem yatağım
teşekkürler
Diyet yapıyorum 😄
Seninle konuşmak 😌✨
Aklım
hepsı benım luksum hayatım