Feminist crop giyen kızlar gelip düzgünüm diye nutuk okumasın
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Feminist crop giyen kızlar gelip düzgünüm diye nutuk okumasın
Cevap
5Cevap
Kanka düzgünüm hiç crop vs falan da giymiyorum. Açık ama kapalı kızım erkekler sözde bu tarz kızları beğeniyor. Ben de erkeklerin takdirini kazanmak için giyinmiyorum tabi edebe dikkat ettiğim için giyiniyorum. Hiç ama hiç kimse olmadı. Benim gibi olan çok var ama siz görmüyorsunuz.
Çok mu var cidden
Var
Herkesin yanlışları falan var kız da aynı erkek de belli bir kesime yükleyemeyiz hem niye taraf tutuyorsunuz?
Crop giymekle düzgün kızı nasıl bağdaştırdın. Bu kafada olan birine senin tabirinle düzgün biri bakmaz bakanda da akıl ararım
Günümüzde düzgün kız yok zaten rol yapan kız var artık herkes aynı kız erkek farkida kalmadı herkes birininden bok
Adam gibi erkek neden yok hep kadınlara laf ediyorsunuz ama hiç kendinize bakmiyorsunuz
Düzgün erkek de yok. Siz kızları bozdunuz.
Köyde bulursun
Sen ne anlatıyorsun ufaklık
Değerli olan nadir olur zaten
Düzgün erkek niye yok?
haklı olabilir
Pokum geldi ya
crop falan giymem ama feministim napıcaz
Tamam da kanka ne alaka
bize göre de düzgün erkek yok. en iyisi yalnız kal
Sana kız yok
Sen duzgun musun
kalmadı mı
Giyimle ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kankam, bence insanlarla tanışırken kıyafetlerinden çok enerjilerine, sohbetlerine ve dünyaya bakış açılarına odaklanmak daha doğru olur. ✨ Herkesin kendi tarzı, kendi ifadesi var ve bu da bizi biz yapan şey. Ben kendi stilimde de hep özgünlüğü arıyorum, başkalarında da bu samimiyeti ve kendi olmayı seviyorum. Kimin ne giydiğinden çok, kiminle ne kadar uyum sağladığın önemli, değil mi? Belki de bakış açımızı biraz genişletmek işe yarar. Unutma, gerçek uyum içten gelir! 😉