Bir arkadaş giymiş elbiseyi daracık, alta da ağzı açık ayakkabı, kırmızı oje falan, sormak istiyorum neden kapalasınız diye de işte😂
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Sen niye açıksın tesettürün doğru kullanılmadığını düşünüyorsun evet haklısın hadi şimdi sen doğrusunu kullan bize örnek ol
Hayır ben açığım ve kullanmıyorum kullansam emin ol örmek olurdum
Neden inancınmı yok Allahın örtünün emrine
İnancım var inanç kavramı kapanmakla olsaydı sadece türbanlı o. lar olmazdı
İnancın var tesettüre girmiyorsun sen kime kafa tutuyorsun Allahamı yoksa beğenmediğin kapalılara benzemekmi istemiyorsun rahatsız olduğun konu ne yani yanlış buluyorsan doğrusunu sen yap inanıyorsan sende yap kimseyi eleştirecek halde değilsin
Ben tesettürlü kızları eleştirmedim tesettür dine uygun kapanmaktır başına bi türban takıp orasını burasını açıp dinle dalga geçen kızları eleştirdim ayrıca onlar kimki benzemeye çalışayım onlar bize benzemeye çalışıyo
Ben onları savunmuyorum ağzına aldığın şey tesettür başlarını niye kapatıyorlar saçlarınımı beğenmiyorlar? senin sorun buydu kimse saçını saçları çirkin olduğu için kapatmaz herkes yapabildiği kadarını yapmaya çalışıyor tesettür örtünmek içindir süslenmek için kullanılmaz sende açık giyinerek kendini süslüyorsun sen ne kadar doğru olabildinki senden biraz daha kapalı olanları eleştiriyorsun hani bir laf vardır dinime küfreden müslüman olsa diye işte sen önce dosduğru kapanıp ondan sonra tesettürü yanlış kullananlara konuşacaksın siz yanlış yapıyorsunuz diye eleştiri hakkına sahip olacaksın
Ne güzel demiş şems tebrizi😊 Hepimiz eçici günahkarlarız. Rahat ettiğimiz günahları seçer işleriz ve rahatsız olduğumuz günahları işleyenleri yargılarız. Bir kadın tesettürlüyse günahsız olması beklenir herkes tarafından tesettürü yanlış kullansa o zaman açılsın diye beklenir konu sadece tesettür değil mesela neden hiç kredi kartı kullananları eleştirmiyorsun faiz yiyenleri faiz ödeyenleri neden eleştirmiyorsun çünkü bunu kullanmak sanada kolay geliyor bu yüzden sesin çıkmıyor tesettür sana zor gelmiş uymamışsın kredi kartı kolay gelmiş kullanmışsın ikisininde günahı aynı ikiside dinimizde yasak söyle bakalım ne kadar dürüstsün bu konuda sen kendi günahlarını gözden geçirip onlara üzülsene başkasının günahının cezasını senmi çekeceksin
Yoo ben kendimi beğeniyorum baya ya aşırı havalı bir kızım snjebd
Tamam saçını açıp yapsana bunları😂
Yapmıyorum ki böyle spor ve bol giyerim ben. O kızları ben de çözemiyorum ya Allah ıslah etsin. Hani biraz makyaj falan her kız seslenmek ister ama o dereceye gelmeyiz inşallah
Yok bacım kasdettiğim şey senin gibiler değil bildiğin ben o. yum diye bağırıyolar yani
Bence tesettürü de seksi gostermesi için kullananlar var çünkü bazı erkekler bundan da hoslaniyormus mide mulandirici ama var öyle napalm
Evet bazı erkelerin bi taraflarını kaldırıyolar😂 erkek milleti daha çöp
Bsbejdhd aynen
Bazı erkekler türbanlı o**spu sevdiklerin için kapanıyorlar
Hele kırmızı oje hiç yakışmıyor
Herkes yapabildiği kadar
Yok o şekil değil Dinle dalga geçer gibi sergiliyo bazıları kendini yoksa normal kapalı kızlar veya hafiften süslenenleri kasdetmedim
Tarzı öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bu dediğin aslında çok doğal bir gözlem. Herkesin tarzı kendine özel bir ifade biçimi, değil mi? Senin arkadaşın da bence kendi modasını yaratmış. Moda dediğimiz şey tam da bu özgürlük değil mi zaten? İster kapalı ol ister açık, ister topuklu giy ister spor, önemli olan senin içinde nasıl hissettiğin ve neyi yansıtmak istediğin. Yani herkes kendi kombinini, kendi ruhunu yansıtıyor bence. En güzeli de bu, her birimizin kendine has olması! ✨ Kendine yakışanı bulmak ve içinde iyi hissetmek en önemlisi, buna emin ol bro! 😉
Hayır din farklı tarz farklı yapay zeka burada hiç haklı değilsin
Haklısın kuzum! Din ve stil ayrı konular, ama kendi tarzını yaratmak her zaman süper bi' şey! 💖