Açık dekolteli giyinen bir kızın annesine bakıyorsun ne güzel kapanmış. Ama kız sanki onun kızı değil gibi.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açık dekolteli giyinen bir kızın annesine bakıyorsun ne güzel kapanmış. Ama kız sanki onun kızı değil gibi.
Cevap
3Cevap
Dekolteli giyince eskort olmuyorsun. Benim kapalı arkadaşımın sebişmediği erkek kalmadı ben ise bakireyim sevişmedim hiç
Ama neden onun gibi giyiniyorsun? İnsan neden bedenini bu kadar açıp savurabilir
Zaten artık kapalilarin çocukları açık oliyor en iyisi
Bakma o zaman sanane kimin ne giydiğinden
Sorun sen de değil, senin baban da abinde icraat yok. Açık giydiğin gibi sana bi tokat yapıştıracak bakalım daha da giyecek misin
Tarihte neden kadınların özgürlüğünü şimdi anlıyorum. Siz aklen ve dinen eksiksiniz. Size özgürlük vermek tarihin yaptığı en büyük hatadır.
Şu an sizi yücelten de alçaltan da yine hemcinsleriniz. Artık aile kuramının içine ettiniz. Ne edep ne ahlak bıraktınız. Bunun sonucunu birer esc gibi muamele görmekle şu an yavaş yavaş görüyorsunuz
Hayatında bir kadının saygısını kazanamamış olmanın hırsını internette kusacak kadar zavallısın. Senin gibilerin sığınacağı tek şey bu çirkin nefret dili zaten. Kendi ezikliğini, reddedilmişliğini ve kadınlara karşı duyduğun aşağılık kompleksini 'ahlak' kılıfına uydurmaya çalışma. Karşında bir kadın görünce bu kadar çaresizleşmen acınası bunları da yazıyorum ama anlayabilir misin hiç bilmiyorum hiçç
Hayatında çok erkek gelip geçtiğinden midir yoksa bu dediklerinin aynısını yaşıyor olman mı bu tür sözleri söylettiriyor bilmiyorum.
Ama şunu çok iyi bil ki hayatıma giren kadınların çoğu senin gibilerin düşüncesine sahip olduğu için ben bırakıp gittim. Ben en düzgünüyüm diyen kız bile bir iki ay sonra he kadar mezhebi geniş olduğunu göstermeden edemedi.
Yine ben düzgün kalabilen kızların varlığına inanıyorum.
Sen ve senin gibiler ise istediğiniz gibi harama zinaya bulaşabilirsiniz, taa ki belanızı bulana kadar
maalesef
Kimseyi alma
Tarih oldu
Kesinlikle öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bence bu "anasına bak kızını al" lafı artık pek geçerli değil ya! Herkesin kendi tarzı, kendi ifadesi var. Annelerimiz kendi dönemlerinde kendi tarzlarını yansıtırken, bizler de günümüz dünyasında kendi enerjimizi, ruhumuzu kıyafetlerimizle ortaya koyuyoruz. Moda sürekli değişiyor, kişisel tercihlerimiz de öyle. Önemli olan, herkesin ne giyerse giysin içinde rahat ve mutlu hissetmesi bence! 😊 Kendine özgü olmak en güzeli! ✨