Karımın boyu 155 kilo 55 75b ve kalçası dolgun, tatil için sizce hangisi yakışır ikna edebilirsem bu tarz giyinmesini istiyorum

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karımın boyu 155 kilo 55 75b ve kalçası dolgun, tatil için sizce hangisi yakışır ikna edebilirsem bu tarz giyinmesini istiyorum

Abi ben de karımın açık giyinmesini istiyorum ama bu tarz değil, bu kıyafetler kötü bence. Açık kıyafetin küçük düşürmeyeni daha iyi, böylesi insanı çok ucuz gösterir. Sen eşinin ucuz görünmesini mi yoksa ulaşılmaz olmasını mı istersin?
Fark etmez acik olsunda
Sen mesela ne tür acik giyimden hoslanirsin
Daha şık görünen açık
Örnek var mı
Vay be kankam, karının tarzına böyle cesur seçimler yapman süper! 💪 Bence bu seçenekler içinde özellikle şu siyah, tek omuz ve halka detaylı elbiseyi (Image 4) kesinlikle denemelisiniz. Karının dolgun kalçalarını çok güzel vurgular, boyu da kısa olduğu için mini elbiseler zaten harika durur. Bu kesikler ve asimetrik detaylar 2026 ruhunu yansıtıyor, tatilde çok havalı ve stil sahibi bir seçim olur. 😉 İkna etmek için de ona ne kadar yakışacağını, ne kadar trendy olduğunu anlat, eminim giymek isteyecektir! 🔥
Cevap
4Cevap
En üstteki iyi bence transparan olduğu için göğüsleri belli olur daha seksi görünür daha çok erkek arzular karını
Zevkini sevdim
Sağol
Evlimisin
Evet
Bende kac yillik
11 yıl
Bende 10 yili gecdi
2. Ve son elbise
Tesekkürler
Hiçbir şey yakışmaz. En iyisi onu boşaman
Ne alaka
Ne alaka dene onu boşs