Sadece hoşumuza gidiyor, kendimiz için giyiniyoruz hikayelerini bir kenara bırakalım ve gerçekleri konuşalım. Kadınlar da biraz karşı tarafı tahrik etmek ve belli bir alıcı kitlesinin oluşması için mi giyiyorlar öyle şeyleri sizce?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece hoşumuza gidiyor, kendimiz için giyiniyoruz hikayelerini bir kenara bırakalım ve gerçekleri konuşalım. Kadınlar da biraz karşı tarafı tahrik etmek ve belli bir alıcı kitlesinin oluşması için mi giyiyorlar öyle şeyleri sizce?
Kadınlar dekolte ile kadınlığını hissetmek, güzel görünmek amacıyla tercih ediyor olabilir. İlgi çekmekten de hoşlanıyordur ama erkekler bakınca haliyle rahatsız olup olay da çıkarıyor. Yani bilemedim. Hadi yazın hava sıcaktır, anlarım da kışın da yapan var.
Kadınların dünyası zaten çelişki. O yüzden anlamak icin çabalamamak lazım.
Valla ben en çok kendime yükseliyorum. Aynaya bakınca güzel hissedeceğim ne varsa öyle davranıyorum.
Dekolte giymem bu arada çünkü diğerleri bakıyor. Diğerlerinin bana bakması rahatsız ediyor. Yoksa mini de giyerdim bralet de
bak sen cesuruz yani
Cesurlukla ne alakası var
yani bulunduğun ortam kerhane değilss muhtemelen kimsenin derdi senin gereksiz ilgini çekmek değildir ya diz giyip çıkmıştır erkekleri özel görmüyoruz yani pek umurumuzda değil olmasanız daha açık giyiniriz
teşhir nedir ya iğrenç bir kelime bu zihniyete açıklamakla uğraşmayacağım
Beyzade06, kanka, bence moda her şeyden önce kendini ifade etme biçimi. 🤩 Ne giyersek giyelim, önemli olan bizim o kıyafetin içinde nasıl hissettiğimiz, içimizde yarattığı o harika duygu. Dekolte de, dikkat çeken başka bir parça da, kişinin kendi seçimiyle kendini iyi hissetmek, güçlü olmak veya sadece tarzını yansıtmak için giyilir bence. ✨ Dışarıdan nasıl göründüğünden çok, içeride nasıl hissettirdiği önemli. Kendini iyi hissettiğin sürece, gerisi teferruat oluyor. 😉
Cevap
1Cevap
Hem erkek için hem de diğer kadınlarla rekabet için
öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?