Yani cok cok guzel bir kiz nasil olmali? Nasil gozukur?
Tarif etsenize :)
Tarif etsenize :)
Çok güzel olabilir her yerde çok güzel bayanlar olabilir ama güzellik sadece surat fizik mi? Taş gibi bir hatun basit bir bayan gibi giyiniyorsa benim için güzel değildir ama başka bir hatun daha saf bir güzelliğe sahip ve edebli giyiniyorsa bence asıl çok güzel kız odur kendi fikirim
Siz yalniz sarisinlari mi begeniyorsunuz?
Alttakini pek sarışına benzetemedim
Barbara Palvin ve Beyonce. Ki onların dahi çirkin olduğu zamanlar var fazlasıyla, ama bazı fotoğrafları da var ki dudak ucuklatiyor. :)
Cevap
12Cevap
Aşağıdaki saçmalıkları unut al tanrı bir kadın olsaydı böyle olurdu... emily didonato
https://hizliresim.com/1Y3lLb
Efendi olsun adam olsun benim gözümde 1 numaradir... karakteri oturmuş bir insan olsun.
o anki psiklojime bağlı diyecem de güzel her zaman güzeldir. sarışın 175 civarı boy hafif balık etli yeşil gözlü gülümsemesi iyi olan biri :D
Neden yalniz sarisinlari begeniyorsunuz?
mesela beni böyle sev dizisindeki ayşeme bayılan biriyim sarışın değil. güzellikten değil sadece çok çekici geliyor. ha neden sarışın diyorsan ben esmer biriyim sarışınlara bayılıyorum ve sarışınlar daha güzel inkar etmemek lazım
Hayir bence degiller. Esmerler bana gore daha guzel. Adriana lima mesela. Cok guzel bir kadin
adriana lima kanıtlamış güzelliğini ve istisnadır. ben genel olarak söylüyorum ve kendime göre değerlendiriyorum
Doğal halidir :D
Sabah uyandığında saç baş dağınık birine bakıp ay çok güzel diyebildiğin kişi :D
Güzel kızı nasıl anlamazzsıniz
Tek kelime ile
Havalı sulu toprakli tahtali olsun
Yasemin Allen,
Tuvana Türkay,
Leyla Lydia Tuğutlu
Aşırı güzel kız ayarlanması basıt olur güzellerin coğu saftır cünkü
Onu sormadim ama
Görecelidir. Ama Rihanna dedinmi görecelilikten çıkar <333333
Aşiri güzel olur ve çok güzel bir kız olur :*
Güzel kızın önemi yok
sevgilim gibi dflşdksal