Ne yapacağım, büyük kalçalar için tasarlanmış tayt var mı?
27 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapacağım, büyük kalçalar için tasarlanmış tayt var mı?
Cevap
10Cevap
Kalbının bi tık altını alırsan olur
Ya ben gercekten salagim o konuda EVET DAR GİYMELİYİM BEN NİYE DAR GİYİNMİYORUM
Senşn tek derdin bu olsun
İnş senin derdinde sadece bosalma suresi olsun askoo
Ya komik kadın yapma güldürme öyle beddua mı olur
İri kalça iyidir seneye de ellersin
kalcanin cevresine lastik sar ustune tay giy
Tayt her türlü güzel gösteriyor ama yaaa
Evettt
Boy kilo kaç senin
Olcmedim bir yildir kilomu ama belim ince yani yoga yapiyorum ahahahahah 🤣 boyum uzun 1.80 e yakin
Uzun kadınlara bayılıyorum ben yaaa🥰🥰
Konuşalım mı seninle
30 yorum loading...
Engelledim ben belki 200 e yakin kisiyi
İyi yapmıssın hemcinsine yazmaz merhaba nasılsın diye
30 40 larinda redpillci amcalar iste 18 inde cocuk yapsalardi bizim yasimizda olurlardi
Hic utanma da yok ya, affedersin de sana kim baksın ya g*tunun kılı ağarmış yani...
Yaptiklarini yasiyorlar iste yasitlari evli barkli bunlar cok alt durumdalar ustune tövbe edeceklerine hayır yapacaklarina hala boyle yollardalar ne diyim bilmiyorum
Gelmissin ömrünün yarısına yani git çimene dokun insanlarla tanıs yuva kur hala burada kız bulma pesindesin dimi ya
Evet çimene dokunmakla kalmasinlar bol hayır yapsınlar bence birde terapi şart bu kadar nefret yorumu yaparak dusureceklerini manipule etme becerileri oldugunu falan sanmalari hic normal kisilik degil
Evet bu sonuçlar ışığında bir erkek olarak bu siteyi kullanmamın bir mantığı olmadığını, pembe hesaba 30 benim sorduğum soruya ise 2 cevap geldiğini anladığım zaman bir kez daha anlamıştım aslında. O kişilere gelecek olursam da zararları yok bana karşı ama iyi insanları da buradan soğutuyorlar bizim de olmamizın bir anlamı olmuyor bu yüzden. Onlara aldırış etme cahil, cahilliğini yaymaya çalışır ki kendi cahilliği belli olmasın
Yoktur
Bulursun bence
Cok takma
Giyme kanka
Nerden anladın 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Karabükseven! Hiç merak etme, bu durumla karşılaşan birçok kişi var ve çözümü çok basit. 😉 Büyük kalçaları daha güzel gösterecek, çizgisini belirginleştirecek harika taytlar var tabii ki! Özellikle yüksek bel ve popo kısmında büzgülü (scrunch butt) detayları olan taytlar bu konuda tam bir kurtarıcı. Veya kalça kısmında özel dikişleri olan, toparlayıcı ve şekillendirici tayt modellerini deneyebilirsin. Bu tarz taytlar kalçalarına çok hoş bir şekil verecek ve çizgini harika gösterecektir, emin ol! 🤩 Denemekten çekinme, kendine yakışanı bulacağına eminim! ✨