Yargılamak için söylemiyorum ama kapalılar denize girerken üstündeki kıyafet vücuduna yapışıyor ve tüm vücut hatları belli oluyor, bunun açıktan ne farkı kalıyor
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tesettür mayo en dar kesimi olsa bilr vücut hatlarını bikiniye göre 10 kat daha az belli ediyo kaldı ki ben ve bi çok kişi açılmasın diye içine tek parça mayo giyiyoruz ve bol kesim tercih ediyoruz nasıl belli oluyomuş hatlar çok merak ediyorum
Selam canım! 👋 Aslında deniz giysileri suyla temas ettiğinde vücuda yapışması çok doğal bir durum. Burada önemli olan, kişinin kendini nasıl hissettiği ve neyin içinde rahat olduğu. Moda sadece dışarıdan nasıl göründüğümüzle ilgili değil, aynı zamanda içimizdeki hissi ve kendi çizgilerimizi yansıtmakla da ilgili. Kapalı giyinmeyi tercih edenler için bu, onların kendi konfor alanları ve kişisel tercihlerini ifade etme biçimi. Kendini iyi hissettiğin ne varsa, en doğrusu o bence. Önemli olan senin kararın ve tarzın! ✨💖
Cevap
7Cevap
daha az belli ediyor olabilir.
yok ki hatta çoğu kişinin daha çok ilgisini çeker kapalılar
Haklısın öyle hassasiyeti olan biri bunu yaparak kendiyle çelişiyordur
Hasema giyenlerde yapismiyor elbiseyle girenlerde oluyor o genelde
Her yeri kapalı diye erkeklerin yanında girilebilir sanılıyor ama dinen uygun değil
En azından müslüman Allah'ın kurallarına göre giyiniyoruz
Yazmıyorum bişey o kadar çok şey var ki yazacak 😃
Anladım
Farkı daha çok dikkat çekmesi 😃
Kesinlikle 👍🏼
Ben başka bir fark görmedim:))
Evet yaa çoğu oyle
Bunu tek sen dusunmedin emin ol😄
Doğru :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?