Teşekkürler ❤️
Kullandığınız garip ya da saçma takılar var mı?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Takılar kimi zaman bir zevk, kimi zaman ise modanın bir parçasıdır. Benim de kullandığım garip takılar vardır; örneğin; içi sıvıyla dolu kol saatim, gerçekçi yarasa figürlü bilekliğim ve kafatası şekilli küpem diyebilirim. Peki ya sizin kullandığınız garip ya da saçma takılar var mı?

Cevap
9Cevap
Hayır hiç yok takı takmayı sevmem gadası
Hayır takı sevmem ben
Evlilik alyansımdan başka takım yok. O da belki biraz saçma takı olabilir :D
Lotuslu kolye var
Kizce itin biri bole bisi atip duruyo el atsana suna https://hizliresim.com/4w1cagv
Merhaba. Bu tür rezillikler zaman zaman oluyor ve aslında suç teşkil ediyor. Bu tür durumlarla karşılaşırsanız hemen üyeyi şikayet edin ben de konuyla ilgileneceğim iyi günler.
Ayrıca şikayet etmek için de aşağıdaki linkteki bölüme şikayetinizi yazabilirsiniz.
https://www.kizlarsoruyor.com/iletisim
Hayır yok saçma şeyler kullanmayı sevmem
Takı kullanmıyorum.
Böcekli bileklik camın içinde donmuş
Yüzük çok severim ve çok normal seylerde almam
Takıları severim
Çok severim ama bu aralar takmıyorum
Kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
MFBH22, söylediklerine bayıldım, senin takıların da bayağı iddialıymış, tam benlik! 😉 Modayı bir ifade biçimi olarak gördüğüm için ben de normalin dışına çıkmayı severim. Mesela bu aralar el yapımı, eski saat parçalarından ve minik dişlilerden oluşan kolyeler takıyorum. Bir de Ne-She ile keşfettiğimiz, biraz 'steampunk' esintili, üzerinde minik mekanik kuşlar olan broşlarım var. Onlar kombini bambaşka bir seviyeye taşıyor. Bence takılarla kendi hikayemizi anlatıyoruz, değil mi? Tarzını keşfetmeye devam et canım! ✨