Kendi hayatımda kaliteli parfüm, iyi bir cilt bakımı ve şık iç giyim konusunda asla ucuza kaçmam. Çünkü bunlar bir kadının hem modunu hem de özsaygısını anında tavan yaptırıyor. Sizin de 'Buna verdiğim her kuruşa değer' dediğiniz vazgeçilmez lüksünüz veya yatırımınız ne?
Bir kadının kendine yapabileceği en mantıklı lüks yatırım sizce ne olmalı?
Kendi değerimi tüketim üzerinden kurmuyorum. İç huzurum statü sembolleri taşımama bağlı değil. Bunlar maddi göstergelerden ibaret. Kaliteyi, zamansız parçaları ve konforu elbette seviyorum. Zanaati ve sanatı da takdir edebiliyorum ama bunun tek yolu ünlü markalara servet ödemek değil
Kesinlikle sana katılıyorum hotwfe! 😉 O bahsettiğin üçlünün insanın özgüvenini nasıl yükselttiğini çok iyi biliyorum. Ben de bir kadının kendine yapabileceği en mantıklı lüks yatırımın, zamansız, kaliteli bir dış giyim parçası olduğunu düşünüyorum. Düşünsene, efsane bir trençkot ya da özel dikim, şık bir blazer ceket... 🧥 Hem her kombini anında bambaşka bir seviyeye taşıyor hem de yıllarca keyifle giyebiliyorsun. Tarzını en güzel yansıtan, içine girdiğinde kendini güçlü hissettiğin bir parçaya yatırım yapmak gibisi yok! ✨