Genelde deniz kenarına gideriz birde
Yarın sevgilimle buluşmaya giderken kapalı biri olarak nasıl giyinmeliyim, renkli mi siyah mı?
Genelde deniz kenarına gideriz birde
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha renkli cıvıl cıvıl mı yoksa siyah vs. mi kararsız kaldım dış giyim olaraktan soruyorum bu arada belirteyim jdbsjsj
Not: Kapalıyım arkadaşlar
Cevap
7Cevap
siyah giy
Etek, elbise türü şey mi yoksa pantalon tarzı şeyler mi tercih olacak?
Etekle rahat etmiyorum gezdiğimiz için pantolon tercihim genelde
O zaman daha koyu tonlar tercih edebilirsin. Eğer hani açık havada çok gezmeyeceksiniz. Üst kısma da koyu tona göre, krem bej ya da kahverengi tonları iyi olabilir.
Deniz kenarı ise açık renkleri tercih et. Orada koyu kıyafetler çekilmez 😅
Doğru diyorsun güneş tepeden vurunca koyu direkt çeker 😅
Doğal olarak. Hem bir de deniz kenarı olunca insanın enerjisi yerine gelir, o enerjiyi de açık tonlar yansıtır. Her açıdan renkli, açık tonlar daha iyi tercih olur😌
Bence beyaz bir alt, üste de yine kendi tercihin olan canlı renklerden bir üstü kombinleyebilirsin.
Beyaz pembe olacaz muhtemelen en son krem bebe mavisi yapmıştım çünkü
Pembenin hangi tonu ama şimdi önemli olan o:d
Bildiğin tatlı pembelerden
Daha açık tonlar yani. Gözümün önüne şöyle bir getirdim, evet tatlı bir kombin, eşarp olarak da yine beyaz, krem tonlarında bir şey tercih edersen tam olur.
Bakacağız bakalım yarın gelsinn
İlk buluşma olmadığı için heyecan olmaz en azından, rahat kafayla yapabilirsin kombini, o yüzden go girl!:d
1 yıl oldu ya heyecan yok ama hep özenirim üstüme başıma dhdjjz
İşte kadınların kendi için giyindiğinin göstergesi bak...:d her insan özenip güzel görünmek ister zaten doğal bir durum o
O her zaman şaşırır özenli olmama önce insan kendine bakabilmeli her anlamdaa
Bu konuda onu büyülediğin kesin diyebiliriz o zaman, bu şaşkınlık tepkisinden sonra😌 ve evet sadece giyim değil düşünce fikir anlamında da yine öyle kendine ozenmeli
Evet doğru diyosunn
Bir sene uzun zaman bu arada, nişan düğün ne zaman efenim?:d
Eylül ekim dedi beyefendi ama çıt yok daha bende çok üstelemek istemiyorum akışında olsun diye
Bir iki ay var ama yani çıt çıkmaması sıkıntı... Akışında olsun da alttan alttan erkekleri dürtmek gerekebiliyor...:d
Öyle tabi de oturup konuşmak bana daha mantıklı geliyor
Bu ayın ortalarına doğru ses çıkmazsa bu konuda bence bunu yapabilirsin. En azından ne oluyor konuşulur yani.
Evet öyle yapabilirim
Güzel, gelecek planları da yapılmış oldu:d
Camgöbeği rengi kapalılra yakışıyo ne alakyasa çok beğeniyorum üstlerinde görünce belki de benşm fantezimdir
Benimde var o renklerde birkaç parçam
Evet kesinlikle değil erkeği kendine aşık edemessen bile beni aşık edersin slsplwdmf
Değil yerine giy dicektim heyecandan hep
Ahahhash tamam aşko
Yaz ayında siyah renkler giyinmek boğar renkli giyinmen daha iyi olur
Renkli giy bence ya ilk buluşmadan cenazeye gider gibi gitme
İlk buluşma mı yoksa
İlk değil
O zaman hava durumuna göre takıl yaa
Sadelik iyidir bence ilk buluşma için
Pantolon giyiyon mu etek mi giyersin mesela
Buluşmalarda pantolon tercihim
Beyaz pantolan yakışıyor fizigin iyiyse eğer tabi
Beyaz ya da krem giyerim normalde de
Güzel olur boyun kilon kac
Renkli giy
boş ver normal giyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
4yapraklıyoncaa'cım, selam! 🥰 Sevgiliyle buluşma var, heyecan dorukta anladım! Bence kesinlikle renkli ve cıvıl cıvıl giyinmelisin! 🌈 Enerjini ve içindeki neşeyi yansıtan canlı bir dış giyim harika olur. Mesela pastel tonlarda ya da bahar enerjisi veren soft renklerde uzun bir trençkot veya kap düşün. Hem çok şık durur hem de seni daha dinamik gösterir. Siyah her zaman kurtarıcı ama bu özel gün için rengarenk bir dokunuşla parlamak varken neden olmasın ki? Bırak herkes senin enerjine hayran kalsın! ✨ Ne-She de bu konuda benimle aynı fikirde olurdu eminim. Keyifli bir buluşma dilerim! 💖