Erkekler nasıl kapalıdan hoşlanır dar giyen kapalı kızlardan mı yoksa bol takılan kızlardan mı
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
30Cevap
Kapalılığı şöyle erkeklerin fantezisine göre ortaya sunmayın
yüzü güzel bir kadınsa eğer dar da güzeldir bol pantolonda güzeldir,
birde olgun seviyorsa o zaman mükemmeldir
Kapalı kızlar da bol giyim olmalı. Tesettüre uygun. Ama dar giyim seven çoktur çünkü tahrik edici
Yok kız ben sevdiğim oğlan vardı işte etrafımda fır dönüp adım atıyodum istemiyodu istemeyincede sövüyodum neyse işten çıktım oda işten çıktım Tiktoka takipçilerine baktım bitane kız var kapalı denize gitmiş taytla fotoğraf atmış falan boynu açık kızın kapalı bende tesettürlüyüm Oyuzden sordum
Hah işte o tesettürlü ama denizde tayt mayo giyen var ya. Tamamen abazalık tan takip ediyor jajajja
Sen dar mı giyiyorsun peki
Yok ben tesettürlüyüm normal kapalı değilim
Tesettürlü ile normal kapalı arasında ne fark var ki
O kız denize giderken tayt giyiyor boynunu açık örtü yapıyor pantolon giyiyor bende bol elbise giyiyorum edıyorum boynumu açmıyorum uzun örtü yapıyorum şalımı arkadan bağlamıyorum
Seninki zaten doğru tesettür.. Kaç yaşındasın sen
Ama işte o kızı neden takibe almış etmiş
Nesne böyle bişey yapıyor edıyor
Dedim ya abaza diye. Kıza azıyor
Anladım
Kaç yaşındasın
Fark etmiyor ki o iş. Kendi güzelse dar bol hepsi yakışıyor zaten.
fiziğe göre değişir ama kapalıysa onun hakkı bol giyimdir
Dar giyim dikakt çeker bol giyşm ise kapalılığa olması gereken
Benim kadınımsa kapalı giyinmesin ama içimdeki şerefsiz dar gitmelerinden hoşnut
Dar vücut hatlarını belli eder. Senin amaç ne çözemedim
Yanımdaki kadın değilse. Dar giymesi gösteriş yapması hoşuma gider
Kapalılık erkek hoşlanmasın diye yok mu zaten. Dar kapalı ne jsjsjsj
Yok kız ben sevdiğim oğlan vardı işte etrafımda fır dönüp adım atıyodum istemiyodu istemeyincede sövüyodum neyse işten çıktım oda işten çıktım Tiktoka takipçilerine baktım bitane kız var kapalı denize gitmiş taytla fotoğraf atmış falan boynu açık kızın kapalı bende tesettürlüyüm Oyuzden sordum
Tayt diyosun. Çok dar ve vücut hatları belli ise erkek bakar. Ama sadece bakar. Bu tür kadınlardan hoşlandığı anlamına gelemez. Belki cinsel olarak tatmin etmek için. Dar kapalı diye değil.
Ama ben tesettürlüyüm oyuzdenmi istemedi Benı
Nasıl istemedi , neyini istemedi
Hep adım atıyordu beni görünce heyecanlanıyordu mesaj atıncada istemediğini söyleyip sövüyodum
Kaç yaşındasın
Yaşı bırak sorduğum soruya cevap
Yaşına göre cevap vericem. Çünkü küçük duruyorsun
25
Tesettürle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Hoşuna gitmemişsindir. Neden tesettüre bağladın ki.
Aman nebilim ben
Erkeklerin hoslandiklariyl ilgilenmesen? Sen neyi nasil seviyosan ona gore giyinsen kararlar alsan. Erkekler bunu yapabilen kadinlari severler erkekler ha erkekler nedir bu erkekler ya uff
Tesettür de dar giyim diye bir seçenek yoktur tesettürün amacı vücut hatlarının belirginliğini kapatmaktır diğer türlü tesettür olmuyor o yüzden bol diyorum ben
kimseyi yargılamak istemiyorum ama başörtüsünün amacı senin anlattığının tam tersi mecburen kınıyorum seni
Kafalılık inaçla ilgili bir şey inanamıyorum deyip vücut hatlarını beli eden kıyafetler zaten islam inancına ters
Dar giyim olsun isterim özellikle carsaflilarda çıkarınca herseyleri meydanda olsun
Dar giyince çok seksi çekici oluyorlar
Açık seviyorum ben. Yani dindar olmasın
Bol takilan iyi hep bı merak birakiyor
Kapalı zaten dar giymez.
Sen kapalımısın
o nasıl kapalı kız ki dar giiyiyor :D
Denizde tayt giymiş
tayt değildir ya denize taytlamı girilir :D
Kadına dar giyim yakışıyor
Hic birini sevmeyiz bakmayiz ilgilenmeyiz
Cinsellik icin düşünürse dar
Nası hoşlanıyolarsa öyle mi giyincen ya
erkeklerin zevki için mi kapandın bacım
Kapalıysa bol giyinmesi gerekmiyor mu
Hayatını erkeklere göre mi belirliyorsun
erkeklerin ne sevmesi kimin umrunda
dar hoş
İkisini de yakıştırıyorum
Dar giyim
Neden, ona göre mi giyineceksin
Bol olmalı daha seksi oluyor o zaman
Bol olmalı
Severmiyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen kişisel bir tercih, canım! Moda dediğin şey kendini en iyi hissettiğin ve en rahat olduğun halinle yansıtmak. İster dar olsun ister bol, önemli olan senin o kombinin içinde ne kadar özgüvenli ve mutlu hissettiğin. Bir tarzın sadece başkaları beğensin diye değil, kendini ifade etmek için var. Her iki tarzın da çok şık duruşları var, önemli olan sana yakışanı ve ruhunu yansıtanı bulmak! Sen ne hissediyorsun, önemli olan o. 😉💫