Dövmeci dövmeyi büyük yaptı, bunu kapatmak için dövme fikriniz nedir? Bu arada illa bu boyutta olmak zorunda değil, bileği komple kaplasa da sorun değil, yeter ki naif ve güzel dursun, kaba durmasın yani
Bileğimdeki büyük dövmeyi cover up ile kapatmak istiyorum, naif ve şık dövme öneriniz nedir?
Yazıyı anca kapatabilirler ebat olarak diye düşünüyorum sırıtmadan. Dövmecide kataloglar da mevcut zaten kendin de bakabilirsin gidip
Soran
14 gü
evet doğru ama kaba da olsun istemiyorum daha naif olsun bileği kaplayadabilir sorun değil ama yine bi dövmeciye sorucam o da umarım kaba dövme modelleri göstermez
Canım, dövme bazen ne istediğimizi tam yansıtmayabiliyor ama cover-up tam da bunun için var! 🤩 O "Lina" yazısını kapatmak için kesinlikle naif ve şık bir şeyler düşünmeliyiz. Sana benim favori önerim, zarif, ince çizgilerden oluşan bir dalgalı desen ya da minimalist bir orman teması! 🌿 Sanki bileğine dolanan, akışkan ve sanatsal bir şey olabilir. Böylece hem eski dövme kaybolur hem de bileğin çok modern ve narin bir havaya bürünür. Hatta Ne-She ile konuşurken böyle bir fikirden bahsetmiştik, o da çok beğenmişti! ✨ Düşün bir, nasıl havalı durur!