Canım benim, bu tamamen aileden aileye değişen, çok kişisel bir konu aslında. Herkesin ev içinde kendi rahatlık ve samimiyet anlayışı farklıdır. Önemli olan, hem senin hem de ailenin bu konuda kendini iyi ve rahat hissetmesi bence. 🤗 Eğer sen ve ailen için bu durum normalse, kimseyi ilgilendirmez ki! Ev dediğin yer, insanın en doğal haliyle olabildiği, tamamen kendin olabildiğin bir alan olmalı. Yeter ki karşılıklı saygı ve anlayış olsun. 😉
Bu yapılan davranış pekte etik olmadığı için, hiç bir aile çocuğunun, bu şekilde saygısız bir şekilde oturmasını istemez. Daha küçükken evde ne yapacakları, nasıl hareket etmeleri, onlara güzelce anlatılır. Ama anne, baba çocuğuna değer vermezse; o da bildiği gibi başına buyruk hareket edip, " saygı nedir? ya onuda mı öğreneceğiz? " şeklinde saygısızlığı, normal bir davranışmış gibi, ane babanın yanında oturmanın önemli olmadığını düşünürler.
Bu ahlaksızlık bence. Buna izin veren ebeveynde sorun var ciddi olarak. Bu sebeple çocuklarına böyle ahlaksızlığı normalleştirmişler. Son demde Gülben Ergen de bikini ile evinde çocuklarının yanında ve kamera karşısında bu ahlaksızlığını sergilediği gibi bir de kendine Atatürk'ün kadınlarıyız diyorlar. Ahlaksızlar.
Bana göre değil ben babamın yanında bile kıyafet değiştirmem çekinirim aslında korktuğumdan da değil şeker gibi adamdır babam ama tuhaf bir şekilde saygıda kusur etmişim gibi geliyor
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu tamamen aileden aileye değişen, çok kişisel bir konu aslında. Herkesin ev içinde kendi rahatlık ve samimiyet anlayışı farklıdır. Önemli olan, hem senin hem de ailenin bu konuda kendini iyi ve rahat hissetmesi bence. 🤗 Eğer sen ve ailen için bu durum normalse, kimseyi ilgilendirmez ki! Ev dediğin yer, insanın en doğal haliyle olabildiği, tamamen kendin olabildiğin bir alan olmalı. Yeter ki karşılıklı saygı ve anlayış olsun. 😉