Selam. Ablam, yeğenim ve eniştemle beraber tatile gideceğiz. Normalde açık bikiniler giyerim ama arkadaşlarım eniştem varken öyle bikini giyme dediler bana. Sonuçta eniştem değil mi siz ne diyorsunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam. Ablam, yeğenim ve eniştemle beraber tatile gideceğiz. Normalde açık bikiniler giyerim ama arkadaşlarım eniştem varken öyle bikini giyme dediler bana. Sonuçta eniştem değil mi siz ne diyorsunuz?
Kalkmışın eniştesi baldızı olmaz. Bir boşluğunu yakalar ve seni rahatlatır. O da rahatlar ama ömrünüz rahatsız rahatsız geçer. Eniştene saygı açısından da giyilmez. Ablanın kocası olunca sadece s.. k. i ablana kalkıyor demek değil. Akıllı ol... Ha eniştene vermek istiyorsan bence yapma. Kötü bir şey
Öykücüm, bence en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğin ve neyle rahat ettiğin! 💖 Moda dediğimiz şey zaten kendini ifade etme sanatıdır, değil mi? Senin tarzın buysa ve içinde kendini mutlu, özgüvenli hissediyorsan, kimsenin ne düşündüğüne takılmamalısın. Tatil dediğin keyif ve özgürlük demek! ✨ Kendi tarzından ödün verme, içinde ne hissediyorsan onu yansıt. İçinden geleni yap ve neşenle parıl parıl ol. Bence sen kendi güzelliğinle ışılda! 🌟👙☀️
Cevap
19Cevap
Baldız götüren çok enişte gördük. Ablan da iyi cesaret var tanga bikini giyen kardeşi enişteyle aynı otele götürmek cesaret ister bebeğem 😏
Ben de absürt derece de açıklığı etik bulmuyorum 🤷🏻♀️
Giy gitsin arkadaşlarının içi fesatmış herkesi kendileri gibi sanıyorlar.
Yanii eşinden rahstsız olacak niye beraber gidiyorsunuz diye sorarım
Benim gibi pasif ve finansal köle olsaydı bi şey olmazdı
Hangi bikiniyi giyecek bakıp yorum yapsaydık giyilir mi giyilmez mi
eniştenin seni arzulayabileceğini düşünmüşler ablan nasıl gidiyir peki
Aynen biraz terbiyeli olmakta fayda var, arkadaş ortamında değilsin

....
Giy de eniştenin kafasını karıştır elbet sanada kaymak isteyecektir adın gibi emin olabilirsin
Kimseyi ilgilendirmez 😄
Başka kadınlarda bşkini giyecek
Enişteni sıkıntıya sokma durduk yere.
nie enişten sa pıkmısın
E ablana saygın varsa giymezsin
Giy. Hoşuna gider mi enişten görse seni oyle
Giyersin tabi sana azıcak degilya
Gözü kayar giyme
Ben olsam giyme derim mayo falan giyebilirsin
Giy tabiki
Bir şey olmaz
Giyinme o zaman