Acikcasi bakimli ve temiz olduktan sonra uzun tirnagin hicbir cirkinligi yok.. aksina daha bir cekici kiliyor. Cok yakindan cektim tirnaklarimi gorebilmeniz icin.
https://hizliresim.com/22RJN0
https://hizliresim.com/22RJN0
Pardon ama sevmeyen kim? Her kim olursa olsun her erkek sever aslinda ama soylemez ya da soyleyemez bence kadinin elleri ayaklari bakimli temiz ve ojeli olmasi her zaman daha guzeldir tatlidir cekicidir.
Dip not : senin tirnaklarinda gayet guzelmis ;)
https://hizliresim.com/ZLa9P0 sagol bu da elim. Yani ex sevgilim kestiriyordu zorla.. halbuki baksana ne kdr zarif.
Nerede.. keske :))
Umarim dedigin gibidir. :D
sımdı bunun neresı cekıcı gelmelı bıze.. uzun tırnak kadında guzel dıyen adam sırtında ız ısteyen adamdan baskası degıldır cunku baska vasfı yok.. ama ne marazalar cıkar bundan.. bır defao tırnagın temızlıgı o kadar zorki!
Nesi zormus temizliginin yahu.. cocuk degilim ki desem sokakta oynuyorum. :)
Oha firca ne alaka yaaaa?
Ben gayet bakimli bir bayanim. Ellerim yumusaciktir, tirnaklarim tertemizdir. Sacimizada bakmazsak yikamazsak kirlenir, ayaklarimizda ayni.. o halde herseyin basi bakim.
Ay igrendim birden. Islak mendil diye bir sey var ozel buyuk abdest icin olan. Bizim evde ondan var. Ustelik kendi zvim disinda baska tualet kullanmam prensip olarak.
Bence tırnakların çok hoş temiz bakımlı olduğu sürece uzun tırnakta hiçbir problem olmaz :) bende severim uzun tırnak gayet bakımlı bir bayanım tek sıkıntım kırılmaları oluyor (burcum başak titizlik önemli :))
Canim bende bakimli ve titizim. :) kirilmaya karsi onerebilecegim sey vitamin ojeler. Yani nomal parlativi gibi ama vitamin.
Uzun tırnak seviyorum ama ojesiz gerçekten çirkin duruyor. Ayrıca temiz tutmak çok zor, ne kadar dikkat etsen de olmuyor.
Sahsen ben kir sorunu yasamiyorum. Cunku titizim ve vakit ayiririm temizlige.
Cevap
19Cevap
ben uzun tırnak severim. birincisi daha feminendir ikincisi evet sırta tırnak geçirmek güzel olur :D ama tabi silah olarak kullanmayın -.-
Bir sey itiraf edeyim;sevismedim ve sevisirsem yapacagim tek sey tirnaklarimla sirtini sıkmak :D
French ugrastirici ya.. surekli yaptigim soylenemez acikcasi.
0banane senin sevginden
Atarlanmadm ya
Çekici gelseydi erkeklerde oje sürüp tırnak uzatırdı lütfen özgün olun yaşasın alevli yangın şartları :@ gsjsjslaksk
Ne dion olm :D
NE diyom l*n ben merhaba dünyanın ben Dost
Anneleri uzun tirnakli gelin istemedikleri icin :) ne kadar hos ve bakimli elleriniz var
Ah o anneler ah.. benim annemde kizar kes o tirnaklarini der. Evet ellerim tirnaklarim bakimlidir.
Ama kimse itiraf edemez bunu :)
Sirf erkeklere özel bisey degil bende sevmem uzun tirnak
Dediğin gibi temiz ve bakımlıysa çok güzel bir şey bence. Kadınsııııı
1-çekici değil
2- onlar tehlikeli kesici delici bir SİLAHH!!! :D
hoş gözükürda kendi şahsım fikrim uzun tınak olabilir ama ne kadar hijyen olursan ol yemek yaparken ya da hamur işi yaparken o tırnakalrın yemeğin içine girmesi pek hoş olmuyor ki
Ben ogrenciyim be ailemin evinde yasiyorum. Bir nevi prensesim yemek is guc sorunum yok :))
babana güzel yemekler yapabilirsin öyleyse ya da ailene güzel bir kahvaltı hazırlayabilirsin :)
Ne kadar temiz tutmaya çalışırsan çalış elbet pislik vardır.
Şöyle söyleyim. Tırnak sesinden böyle iki tırnağın bir biriyle çıkarttığı sesten nefret ederim kendi adıma
O trnaklarn acısnı cekmektn korkarlar
canını sıktmı yüzne saldr
Uzun tirnaklari seytan sever onlarin altinda serinlermis nette arastir goreceksin
benımkı uzun ve serce parmagımınkı daha uzun
Hangi erkekler onlar? xd
Ex sevgilim.
Benim ellerim nasil?
Ben cook guzel ve dogal guzel bir kiz degilim fakat kendime bakarim. Ve kendine bakmayanlarada akil sir erdiremiyorum. Tamam guzellik allah vergisi ne yapalim allah bize guzellik vermedi diye makyaj olsun, krem olsun yararlanmayacak miyiz? Sahsen ben chanel, dior, clinique urunleri kullaniyorum, kilik kiyafetimi dikkat ediyorum yani kendimi seviyorum acikcasi. Her turlu ozenide gosteriyorum ve hicbir seyden mahrum birakmiyorum. :)) yalnizca sinav zamanlari saliyorum kendimi okdr, o kadar da olur herhalde. :)
"Dış güzelliği boşver insanın içi güzel olsun" deyip anlamlı cümleler kurmaya çalışmayacağım :D güzel de olsa çikin de olsa insanın kendine azıcık saygısı olsun be yahu. O da sen de var anlaşılan. Onu da geçiyorum, bence kadınların en büyük yanılgısı; her zaman güzel veya bakımlı olmaya çalışmak :D bazen saçlarınızın en yağlı veya dağınık hali, üstünüzde paspal paspal kıyafetlerinizin olduğu ama şirin şirin etrafa gülümsediğiniz zamanlar bize çok daha çekici gelebiliyor :D
Bu arada çikin güzel diye yorumlar yapıyorum, biz de Brad Pitt'in Türkiye şubesi değiliz herhalde. İnsan biraz da kendine bakıp öyle yorumlamalı ;)
Sınav zamanlarına gelince :D benim kadar kendini salmış olamazsın :D
Ama siz erkekler biizim kdr yapay degilsiniz bence. :) bizim fondoten, maskara, ruj vs derken bayagi bakimli oluyoruz. Neyse uzun lafin kisasi bakim onemli. ;))
Yapaylık olarak bakmıyorum ben ona. Analar oğullarına hep der; " bir kızı alacağın zaman, ya denizden çıkınca ya da sabah uyanınca beğen" diye :D yani aslında o makyajlar, maskaralar hepsi hikaye :D bir kere beğendikten sonra üstüne fazladan yapacağınız eklentiler bence bakımdan süsten ibaret :D o da olsun o kadar :D haklısın, yaşasın bakımlı kızlar :D
Pilot musun bu arada?
Ne guzel cok havali bir meslek. :)) ben avrupada yasiyorum, ucak seyehatlerimde ozellikle turkiyeye gelirken "kaptn pilotunuz konusuyor kisa bir sure icinde inisimizi gerceklestirecegiz lutfen kemerlerinizi baglayin ve ufak bir not paris'e gore istanbul'da bizleri cok sicak bir hava bekliyor, simdiden hosgeldiniz" :))) cok hosula gidiyor anonslariniz falan :D
evet ya :D bizde anonsları genellikle kaptanlar yapıyor, yani biz yardımcılar değil :D ama bazen adresi şaşırıp indikten sonra çıkış kapısında bekleyip "o güzel sesin sahibi siz misiniz" diye soranlar oluyor :D
ama herşey bir yana, evet havalı vs deniyor ama bir süre sonra otobüs şoförü moduna geçiyorsun. Ordan oraya ordan oraya :D geçrekten severek yapmıyorsan 1 sene dayanılmaz anlayacağın :D
Uluslararasi misin yoksa Turkiye icinde misin? Valla bana cok havali gelir ama tabi icine girmeden bilemeyiz sonuc davulun sesi uzaktan hos. Vardiyalar falan nasil? Sonucta kariyerinin basindaysan saatlerin cok kotudur kesin. Ama mesela ben hostedlik asla yapamazdim her ne kdr hosteslikte hos bir meslek olsa bile.
yurtiçi yurtdışı diye bir ayrım olmuyor pek havacılıkta.. Her ikisi de oluyor ama yurtiçi ağırlıkta tabi ki. Her mesleğin kendine göre bir zorluğu var işte. Evet, dediğinde kesinlikle haklısın, insanlar sürekli geziyoruz sanıyorlar ama çoğunlukla uçaktan inmeyip bir sonraki uçuşa hazırlık yapıp geri dönüyoruz :D
Hadi ya hic mi gittigin ulkeyi gezemiyorsun. Cok kotuymus o halde.
içimden gelmiyor, görünce tiksiniyorum
Ben seviyorum ya erkekler umrumda degill
onu bunu bilmem siyah oje çok çekici geliyor bana
aşırı itici ve çok iğrenç geliyo ıyy.
hayvan tırnağına benzediği için sevmiyorum ben
Link hayvan tirnagina ve eline mi benziiyor? Biraz saygi.
hayvanların tırnağı uzun olur
Ben de severim sivridir hatta sivri ve uzun :d
İgrenc duruyo. Cok uzun olmamali
bana sorma ben her türlü severim
iğrenc tiksindirici :/
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar