Bez mi giyseydim aq, kafa yapısına bak, atın şöylelerini ülkeden de sinir problemlerimiz ve baş ağrılarımız olmasın
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
25Cevap
kankalarım isteyen istediğini giyebilir ben erkek olmama rağmen kadın kıyafetleri giyiyorum yani giyerim de bunu kimse karışamaz kimse kimseye kuzum... pu diyemez yani ne yaptın da o kelimeyi söyledi sana ha bu arada kız arkadaşının yanında normal bir şey giyebilirsin istersen çıplak kız çünkü kız kıza bir şey olmaz erkek gibi dalga olmadığı için yani Bence normal bir şey soracağım cevapla
Benim normal çamaşırım yok ya tangadir g string yazın zaten onuda giymem sıcaklardan. İnsanlar bakışlarını değiştirmediği sürece bu düşünce hep kalır. Giyimine göre kimse kimseyi yargilayamaz
Ne alakası var ki bu gayet doğal bir iç giyim günlük giyimede uygun iyi hissettiren bir şey illa bir amacı bir manasımı olması lazım
Ayneeen her tanga giyen orrr ne saçma arkadaş o öyle, kendi giymediği için demiştir belki ama arkadaşına insan öyle şey mi der
Kız nasıl rahat oluyon oleee külot gtume kaçsa dayılar gibi cekistiriyorum orayı asasasaajjajaja
Askım kadınım ben erkek değilim rahatsız olabiliceğim herhangibir konu yok
Sana tanga çok yakışıyordur tatlım sen aldırış etme o rs ya 🤣🤣
Arkadaşın beyinsiz. Sadece orsp. lar mı giyiyor tanga külodu?
Yani kimin ne giydiği bizi ilgilendirmez, herkesin kendi zevki.
Şaka değil. Merak edip sormuş. Eee sen ne dedin?
ohaaa ne alaka niye öyle diyor nasıl bir zihniyet?
Tanga giyiyorum derken ne anlamda dedinki tam olarak
Aşkım 5 yıllık arkadaşım olduğu için yanında iç çamaşırıyla rahat gezebiliyorum oda gördü işte sen or musun nasıl böyle giyiyorsun dedi bana
Haaa ne alaka ya or musun falan cahil zihniyeti insanlara tahammülüm yok
Kanka istersen tanga giyerim istersen külot giyerim istersem külotlu çorap giyerim istersen tayt etek elbise topuklu ayakkabı giyerim bunu kimse karışamaz herkes dediğini giyebilir mesela ben de bazen kadın kilodu giyiyorum rahat oluyor çünkü ay ay ay bir kere tayt ve külotlu çorap giydim yokmuş gibi ya
Ahahaha trajikomik yaa pardon da ona ne yani? İster tanga giyersin ister babaanne donu
Tanga giydiğini nereden biliyorlar
Giyip giymediğini nerden biliyormuş?
Bayağı cahilmiş
Mal zihniyet çok
Birde 5 yıllık arkadaşım:d
Fav rengin ne iç ç.
Şaka maalesef
Yol ver
Cahil de arkadaşın ondan
Ortalıkta görünecek gibi giyiniyorsan
Yakisyormu
sana gore herkes her yerini acip da mi gezsin
oha cahile bak
Cahil zihniyet
saka gibi
Komik yani
Nerde gördü ki
Biz kadınlar yakın gördüğümüz kişilerim yanında daha rahat gezeriz hiç bir kaygımız olmadan bende kendisi 5 yıllık arkadaşım diye vermiş olduğu rahatlıkla yanında bir kere öyle giyindim demediğini bırakmadı
Uzak dur
5 yıllık arkadaşım ya şok oldum böyle anlatınca da bir tuhaf oldum
boş ver gitsin arkadaş değilmiş
Dnhcjs erkek mi
bakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, inanılmaz ya böyle yorumlar duymak çok sinir bozucu gerçekten! 😡 Ne giyeceğimiz tamamen bizim kendi tercihimiz ve rahatımızla alakalı. Bir giysi parçasının kişinin karakteriyle uzaktan yakından alakası olamaz ki. Sen nasıl rahat hissediyorsan, ne giymek istiyorsan onu giy kardeşim. Kimsenin düşüncesi seni kısıtlamasın! Kendi tarzını yaşa, keyfine bak. ✨💃