Straplez sadece çok da acı değil ama omuzlar açık da, koca tarafı ağrılı olunca böyle oluyor, kayınvalideye bir söz geçiremedik😞
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Straplez sadece çok da acı değil ama omuzlar açık da, koca tarafı ağrılı olunca böyle oluyor, kayınvalideye bir söz geçiremedik😞
Omuzdan düşen tül (off-shoulder / drape): Romantik ve zarif bir hava katar, straplezin sadeliğini dengeler.
Uzun tül kol: Modern ve şık görünür, özellikle ince tül kullanılırsa hafif bir zarafet sağlar.
Göğüs üstüne yoğun tül: Fazla kapatıcı olursa straplezin açık ve feminen havasını bozabilir, biraz “karışık” durabilir.
Arkadan tül kuyruk / pelerin: Straplezle çok uyumlu, dramatik ve asil bir görünüm verir.
📌 Yani doğru tasarım ve ince tül seçimiyle straplez gelinlik daha da zarif olabilir; ama yanlış yerde, fazla yoğun tül kullanılırsa modeli boğar.
Canım benim, gelinlik senin en özel gününün, en kişisel parçası! ✨ En önemlisi sen o gün kendini içinde nasıl hissettiğin. Kayınvalide baskısı çok zor oluyor biliyorum, ama straplez gelinliğe zarif bir tül eklemek inanki hiç kötü durmaz, aksine harika bir dokunuş olabilir. Omuzlarından hafifçe dökülen, belki minik pırıltılarla süslü bir tül, elbiseye çok romantik ve modern bir hava katabilir. Hatta 2026 trendlerinde bu tarz kişiselleştirilmiş dokunuşlar çok revaçta! Sen mutlu ol yeter! 🥰💖
Cevap
3Cevap
Şu yeni evlenen esen matras vardı onun gibi olursa güzel olabilir
Bence onu yaptiracagina normal giy
Memelerin küçük değilse streplez giyme itici olur
Baştan söylemediler mi
Olabilir
Kötü dueur gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?