İlla ki cinsellik amacı mı taşıyor kıyafet, yani ne bağnaz bir düşünce yapısına sahip bu insanlar yahu
4 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlla ki cinsellik amacı mı taşıyor kıyafet, yani ne bağnaz bir düşünce yapısına sahip bu insanlar yahu
Cevap
31Cevap
Kadın bedenini ortaya çıkarma seviyesini yükselttikçe kendi kalitesini aşağıya çeker.
Çıplak olmak özgüven veya statü belirtisi değildir.
Ünlü Modacı Cemil İPEKÇİ’nin röportajını dinleyin.
Kendisine s. x objesi denmesinden rahatsız olanların bu gibi davranışlarının arttığı bir dönemdeyiz.
Sonra çıkıpta bize öyle bakmayın diyorlar.
bağnazlık hastalık gibi yayılıyor günden güne. alt tarafı bir elbise aslında
maalesef aynen öyle..
bu durumda geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum ki :d
Allah kafa sağlığı versin denir karşı taraf için bizlik bir şey yok :d
Ahahahah çok doğru. :) Ben de bir düğünde benzer bişey yaşamıştım, eşim yani. söylenenleri pek umursamadım ama insanlar gerçekten de çok çok yobazlar ve asla beyinleri gelişmiyor.
Sizin yanınızda mı eşinize laf söylediler nerede harman olmuş o yiğit öyle
yok benim yanımda söylemediler :D eşimin halaları laf etmiş
he aman öyle olsun tek o normal ya ihtiyarlar söyler :)
Ahahahah doğru 😂😂
ben aile büyükleri varken bu tarzda bile giyinmiyorum bırak açığı :)
Yaa açıktan kastım dekolte vardı ve bu bir düğün ahahaha😂😂
e olabilir kadıncağız memelerini ne yapsın ne ile kapatsın :D
güzelsin ve giyinmişsin ve daha da önemlisi herkesin sapık olmamasını umuyorsun, rahatsın. ama bunu anlamayacak toplum da erkekler de
evet maalesef öyle
Erkekler, Kızlar vajinanızdan mı boşalıyorsunuz? İdrar kanalınızdan mı? Ya da boşalıyor musunuz? ↗
maalesef bunu bile bilmeyen bir sürü hemcinsin kadın var sanırım. bu yüzden sordum bu soruyu?
Bunu bilmeyecek kadar cahil bir güruh olduğundan emin olabilirsiniz zaten memleketin haline bakınca bunlar çok kültür gerektiren şeyler.
az önce biri benzer bir soruyu bakireyim boşalabilir miyim diye sormuş. altına kısaca kendi cümlemi yazdım. sonra oradan bir kadın saldırdı. bana benim bedenimi mi öğretiyorsun da ben ne kadar cahilmişim yanlış söylüyormuşum diye saydırdı durdu. ona göre vajinasından boşalıyormuş doğrusu buymuş. sonra bunu yazmak ihtiyaç oldu yazdım da kadınlar ilgi göstermiyor çünkü günün zamanlaması kötü
Ben normalde çok kıskanç bir insanım ancak diğer insanların artık benim gözümde herhangi bir değeri kalmadığı için hayvandan farkı olmadığı için eşim istediği yerde istediğini giyebilir köpek havlarsa kafasını keserim o kadar
Evli birinin esi cesur kiyadet giyinmesini sorun etmiyosa , ki bununlan gurur duyan bir esiniz var galiba. Baskalarin ne dusundugu umurunuzda olmamali. Giyin gitsin
aynen öyle
cesur bir kıyafet giyilmesi daha fazla nasıl yanlış anlaşılabilir?
evde yangın çıkmış ve sadece bu cesur elbise sağ çıkabilmiş
Bazıları cidden açık teşhirci gibi oluyor ama normal giyinsen ona da laf eden bir toplumumuz da var hiç aşırıya kaçmamak en iyisi.
Erkekler de skdsssk dekoltesi yapsın sen yadırgarsan bagnaz desinler
Yani kendini güzel hissetmek istemiştir ya da beğenilmek
Yanlis anlasilmaz ama gunumuz sartlarinda herkes herseyi dusunur cesur kiyafet giyen sensin sanirim
Ben düğüne şortla gitmiştim. Ayıpladılar. Millet cozutmuş yaa!
Eğer yakışıyorsa Bence cesur bir kıyafet giyebilir ama illaki kıskançlık olacaktır
Damacana ya hallenen bir toplumda yaşıyoruz sence
Eşin bir şey demiyorsa diğerlerini ilgilendirmez
aynen öyle
Yahu kime ne kimin ne giydiğinden. Giy ve kimseyi umursama ;)
Seksapalitesinden dolayı o şekilde anlaşılabilir
Ne kadar cesur bir kıyafet ki
Mini etek, çorap vs.
Seksapalitesi yüksek bir kıyafet sanırım yani o tarz bakmaları doğal insanoğlu erişmek ister ama bu çok az kişide böyle olur sen sanrm olduğun ortamın en dikkat çekici kişisi idin
Hayır ama kocası fazla geniş demektir
Sen öyle diyebilirsin sorun yok
Eşine herkesin bakmasıyla herkesin hayal ettiğini gece yatağa atmakla gurur duyuyor da olabilir. Benim açımdan geniş
Kıyafet derken görsel yokmu
Toolumuzda öyle maalesef.
Eşimde giyiyor ne olacak
Nasıl bir kıyafet ki bu
neden yanlış anlaşılsın
Hayır yanlış anlaşılmamalı
Cesurdan kastınız tam olarak nedir
etek çorap vs
hayır
aynen öyle
yani elaleme göre hareket edecek değiliz de sinir bozuyorlar işte
Evef
Evet zorunda
Zorunda
Bence evli bir kadin heryerde cesur giyinmeli
Esi izin veriyosa bize halt yemek düşer
Kocan ses etmezse sıkıntı yok demektir
kiyafet tanga mi olm ne bu üslup
Evet illa cinsellik amacı taşıyor
Nasıl mesela
Nasıl bi kıyafet
ne alaka cinsellikle ya kafayı bozmuşsunuz
Transparan taarzimi
Evli biriyle olmam
Nasıl özel
Bence ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aynen öyle kanka, katılıyorum sana! 🤷♂️ Moda dediğin şey tamamen kendini ifade etme özgürlüğü bence. Evli olman, bekar olman fark etmez ki, kıyafetinle ne hissettiğin önemli. Cesur bir parça seçtiğinde bu sadece senin tarzını, enerjini yansıtır. Toplumun bu tarz eski kafalı bakış açıları beni çok sıkıyor gerçekten. Herkes kendi rahat hissettiği şeyi giymeli, başkaları ne der diye düşünmemeli. Kendi tarzına güven bro! 💪✨