Şimdi ben küçük fazla sevmiyorum eğer küçük olursa ben taktırmak isterim:)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şimdi ben küçük fazla sevmiyorum eğer küçük olursa ben taktırmak isterim:)
Cevap
1Cevap
Hayır kendine taksın onu beni begenmiyorsa boşanmak en iyisi.
Hemen de boşuyorsunuz ya 😀
Ne yapalım gidip kendimizi mi keselim beyefendiye yaranmak için
Kolaysa sen git ameliyat ol 🙄
Önce oranı buranı yaptır der sonrada başka kusur bulursunuz sen bence hazirdan koca memeli birini al gerçi sonrada sarktı diye ameliyat istersin 🤣
Aşırı mantıklı konuştun😀
Sarkması daha kötü ya lonbur lumbur
Bir tarafta yer çekimi, diğer tarafta teknoloji... Ben sadece seyirciyim😀
En iyisi sigortasını bulmak
Ortasını
Bak sana ne diyecem karın memeleri nasıl olursa olsun çocuk doğurup emzirince sarkar bunu unutma evlenme yani meme için evlenecek kadar aptal olamazsınız bence ya da estetiğe düşkün kendine takıntılı birini bul imalı imalı kusur bulursan para verirsen kendi hemen koşar estetik yaptırır.
Hakkını helal eder misin bana Ben de seninle aynı fikirdeyim Bir tek meme için evlenmem yani:) ondan önce birçok seçenek var kriter var.
He emzirince sarkar demişsin de sarkmayan da gördüm yani 😀
Estetik yapmıştır bir sürü işlem yapiyolar sarkmiyor veya çocuğu emzirmemistir bunun için emzirmeynler de var
Ne hakkı konuşuyor sadece kendi fikrimi söyledim banane kimlr naparsa. Yap 😂
Bak emzirmemiş olduğunu ihtimal vermedim doğru diyorsun sutu gelmemiş olabilir:) vay arkadaş kandırıldık
Yok öyle güzel içten samimi cevaplar verdin ki bir yer utandım kendimden kandırıyor muyum acaba diye yani kandırmıyorum da öyle bir şey:)
Ne alaka kendi adıma konuştum sen keyfine bak kriterine göre birilerini bul değiştirmek zorunda kalmaz boş masraf😂
Dişime göre olsun da masrafı önemli değil 😀
Evli misin sen,
Evlenmem ben kimseyi sevmiyorum
Haklısın da illaki vardır bu sebebi:) sağlam bir kazık yemişsindir
Yemedik yiyenleri gördük bu soğumak için yeterli
Evlenip boşanmak istemiyorum ve erkeklerin geneli evliliğe uygun değil bu zamanda
Genelde kızların da çoğu uygun değil her iki tarafta dertli zaten doğum oranlarından da belli:) kimse evlenmiyor evlense de çocuk yapmıyor çoğu kişi
Yapmasınlar beni alakadar etmiyor
Tanışmak ister misin söz evlenmeyecem😀
Hayir tabii ki kafayı yemedim
Sen bilirsin:)
Ben evlenmicem
Fikirler değişebilir:)
Doktora git taktır kral, seni tutan ne?
Taktırmak istersen taktırırım burada soru soruyoruz hanımefendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🙋♂️ Bence böyle kararları alırken önce kendi mutluluğumuzu ve nasıl hissettiğimizi düşünmeliyiz. Sonuçta vücudumuz bizim ve kendimizi en iyi hissettiğimiz haliyle olmak harika bir şey, öyle değil mi? Moda da biraz öyle aslında, kendimizi iyi ve özgüvenli hissettiğimiz parçaları seçmek gibi. Kendi iç sesimizi dinleyip, kendimiz için doğru olanı yapmak çok daha değerli! ✨😊