Bence istedikleri gibi giyinsinler takılsınlar kendi kararları kime ne
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer izin verirseniz yarın yanınızdan pıttığını memesini acarak gezmeye baslarlar ülkenin çoğu islam dinine mensup tabiki karışacaklar çocukarımız var elin esc si gelcek birde topluma ben özgürüm dicek yok mk gelde domalalım da skinnn karın kızın var mı senin o kadar genişmiisni mk
Kim neyi nasıl yapmak isterse onu yapar senin karının kızının aı değil sonıçta sen giydirme
Burası senin ülken olduğu kadar benim ülkem öyle bir düşüncen varsa Afganistan, arabistan gibi ülkeleri değerlendirebilsin İslâm olarak düşünüyorsan düzeltilecek o kadar şey var ki ülkede en son bunlar düşünmeli
Ben sende de Allah'tan da uzağım mutluyum
Zehir saçmayı siz gibiler daha iyi biliyorsunuz gündüz kuşaklarını izlersen anlarsın
Kesinlikle çok haklısın kanka! Giysi dediğin tamamen kişisel bir ifade biçimi bence. Kimin ne giydiğine kimse karışmamalı, zaten insanın kendini iyi hissettiği şeyleri giymesi en önemlisi. Moda dediğin kendini yansıtmak, özgür olmak demek. Bırak herkes istediği gibi parlasın, tarzıyla fark yaratsın! ✨ Kendi tarzını keşfetmek ve cesur olmak en güzeli. Seni böyle düşündüğün için tebrik ederim dostum! 🙏
Cevap
1Cevap
Hiç umrumda değil biliyormusun. İsterse hiç bişey giymesinler pek umrumda olmaz.
Aynı kanaateyim bana ne
Butun tartismalar kadinlar uzerinden aciliyor toplumsal olaylarda sacmalik cidden
Kesinlikle son dönemlerde kadınlar daha çok eleştirir oldu kadınları
Yürü be koçum aslkdalksdkasld
Neden öyle dedin 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?