Pomatski, tatlım, Sığacık'ın o eşsiz enerjisini düşündüğümüzde, firuze ve mercanın o harika uyumu denizin bütün ruhunu yansıtıyor resmen! 🌊💙 Mercanın sıcaklığı, firuzenin serinliği... Senin gibi enerjik ve bir o kadar da derin bir ruhu en iyi bu ikilinin birlikteliği anlatır bence. O kolye hem anılarını canlandırır hem de tarzına muhteşem bir hava katar. Seçimin şimdiden ışıldıyor! ✨
Kendi tasarımınız mı oldukça yeteneklisiniz. Size uygun olan bunlardan biri değil bence sadece hissiyat olarak sizin enerjiniz kırmızı ve yeşile yakın çift enerji aldım o yüzden bunlardan daha özel bir kolyeniz mutlaka olmalı ya da vardır.
Aslan burcuyum yükselenim başak, yeşil tonlarına aşığım. Kırmızıyı özel günlerde kullanırım. Turuncu, sarı, mavi ve kahverengi tonlarını da çok severim.
Yükselen başak aslan etkilerini dizginliyor, şöyle bir sıkıntı var zodyakın en sinirli burcu başak. Başakla aslan birleşince de ortalığı çok yıkmışlığım oldu. Kindar ve intikamcı olmakta cabası 😅
Ben de senin tersin söz konusu ben başak burcuyum düşün yani sinirli halimi bir de üzerine Aslan etkisi ekleniyor ortaklıkta kimse kalmıyor benden başka ama artık daha kontrollü biriyim benimle uğraşmasınlar sesinin tonuna dikkat etsinler oldukça sakinim;)
Ses tonu biz de sonsuz tetikleyici sakin sakin konuşmalılar üst perdelerden nefret ederim. Sesim de gür biraz o anlarda nasıl bağırılır gösteriyorum bir daha sesler yüksek çıkmıyor
Ben o raddeye geldiğim zaman çok çirkinleşiyorum 😅 yüz şeklim falan değişiyor bir de öyle bir bağırıyorum ki bir hafta sesim kısık dolaşıyorum. Bir keresinde ses tellerimde ödem olmuştu sesim o kadar gitmişti ki doktor ödem gitsin diye iğne vermişti bana öylece sesim geri gelmişti. Yüksek ses, hakaret bunları benle konuşmak istiyorsanız unutun dedim o günden beridir kimse benle yüksek sesle konuşmaz hakaret edemez
Resmen aynı şeyleri yaşamışız bir dönem benim de sesim çatallaştı sırf sinirlenip bağırmaktan :)) Çizgileri çizmek önemli insan olan zaten saygı duyar bu duruma. Bazı şeyleri anlatmak zor aynı durumu yalanla daha kolay oluyor
Hepsi de gerçekten birbirinden şık. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim paylaşımlarıniz ve sorularınız çok güzel. Birkaç defa sorularınıza denk geldim böyle kaliteli sorular düzeyli sorular görmek mutlu ediyor
O zaman Jean Baptiste Grenouille olan parfümü de çok beğenirsiniz siz
Cevap sahibi
9 sa
Bilmem ona da bir bakabilirim aslında. Normalde siz bu parfümü bana kız arkadaşımız olursa ona verirsiniz demiştiniz de yalnız bu parfümü bende de kullanabilirim kokusu inanılmaz hoşuma gitti
Şey, onun içeriği afrodizyak belli o yüzden çok hoşunuza gitmiş olabilir 😅
Cevap sahibi
9 sa
😅😅 Siz daha iyi bilirsiniz tabii ama olabilir. Şöyle söyleyeyim Gerçekten bugüne kadar çok parfüm kullandım Çok koku da bilirim ama ilk defa böylesi ile karşılaştım. Peki bu parfümü erkeklerde kullanabiliyor mu yani unisex olabiliyor mu? 😅
😅 Evet teşekkür ederim sayenizde. Bu arada sizden bir şey istesem kafanızı da çok şişirdim sizi de çok meşgul ettim öncelikle özür dilerim erkek parfümü olarak bana önerebileceğiniz var mı peki?
Dior Sauvage Eau de Parfum Bleu de Chanel Eau de Parfum Y Eau de Parfum Le Male Le Parfum Layton Creed Aventus Initio Side Effect Tom Ford Noir Extreme Stronger With You Absolutely
Ama bana göre Tom Ford denemelisin ilk önce.
Cevap sahibi
9 sa
Teşekkür ederim gerçekten çok ince ve zarifsiniz 🙏 O halde ilk başta Tom Ford deniyorum. Size bu konuda çok güveniyorum 🙂
Bana kalırsa hepsini al 😅 ama Tom ford'u beğeneceğini düşünüyorum, rica ederim ☺️
Cevap sahibi
7 sa
Öncelikle Tom ford'u almak istiyorum. Sonra da bütün hepsine bakacağım 😅 benim için koku gerçekten çok önemli ve şu kadarını söyleyeyim karşımdaki insanın beni etkilemesi için en önemli şeylerden biri
Tesadüfen aşağıda gördün mü okudum O kadar güzel ve o kadar iyi bir iş çıkarmışsınız ki anlatamam 🙂 emeğinize sağlık. Bu arada gerçekten ne işle meşgul olduğunuzu çok merak ettim
Ben mühendisim ama hobi amaçlı yapıyorum bunları hem kendime yapıyorum hem beğenen olursa satıyorum ☺️
Cevap sahibi
6 sa
Gerçekten çok güzel ve çok tatlı. Hani mühendis olup da bu işlerle uğraşan birini ilk defa gördüm. Benim de mühendis olan arkadaşlarım var dedim ya sizin gibi böyle güzel şeylerle uğraşan birini görmek beni birazcık şaşırttı 🙂 müsadeniz olursa bu resimleri arkadaşlarıma da atmak istiyorum beğenen olursa diye
Gerçekten çok mutlu oldum 🙏 ne zamandan beri Çünkü kendimi bileklik bakıyordum sizin de çalışmalarınızı çok beğendim eminim çok güzel bir şeyler ortaya çıkacaktır.
Ben karmaşık demedim ki zaten😂 monofaz ve trifaz şu an ac dc şarj istasyonu yaptığım yerde kullanıyorum, çerez 😌 benim asıl alanım RF, 24 GHz FMCW Radar PCB yapıyorum ben kendi projem için 😏
Teşekkür ederim, saten gömleklerle çok güzel duruyorlar. Yaz sıcağında küpe bileklik saat yüzük falan takmak bana yük oluyor. Sadece bir kolye takıyorum yetiyor bana ☺️
Bu da bilimsel zaten :) Bilimsel makaleleri okumanız için tavsiyelerim;
Color Psychology: Effects of Perceiving Color on Psychological Functioning in Humans (2014) Yazarlar: Andrew J. Elliot, Markus A. Maier Dergi: Annual Review of Psychology annualreviews. org Color and Psychological Functioning (2007) Yazarlar: Andrew J. Elliot, Markus A. Maier Dergi: Current Directions in Psychological Science psychologicalscience. org Color and Psychological Functioning: A Review of Theoretical and Empirical Work (2015) Yazar: Andrew J. Elliot Dergi: Frontiers in Psychology Frontiers A Historically Based Review of Empirical Work on Color and Psychological Functioning: Content, Methods, and Recommendations for Future Research (2019) Yazar: Andrew J. Elliot Dergi: Review of General Psychology Sage Journals Color-in-Context Theory (2012) Yazarlar: Andrew J. Elliot, Markus A. Maier Kitap Bölümü: Advances in Experimental Social Psychology Springer Nature Link Do We Feel Colours? A Systematic Review of 128 Years of Psychological Research Linking Colours and Emotions (2025) Dergi: Psychonomic Bulletin & Review 1895–2022 yılları arasındaki 132 çalışmayı sistematik olarak inceleyen en kapsamlı meta-araştırmalardan biridir. Springer Nature Link Handbook of Color Psychology (2015) Editörler: Andrew J. Elliot, Mark D. Fairchild, Anna Franklin Yayınevi: Cambridge University Press.
Renklerin insanları yönlendirme konusunda güçleri olduğunu biliyorum mesela marketlerde ürünlerin ambalajları bile buna göre seçiliyor daha çok satış olsun diye. Çoğu ürünün orijinal rengi pek çok insan tarafından hoş karşılanmayacağından ötürü gıda boyası ile farklı renklerde de satış yapılıyor. Kırmızının tehlike yeşilin güven verdiği de aşikar keza trafik ışıkları buna örnek. Mavi yeşil ve sarının da bizi mutlu kıldığı aşikar keza yazın bu yüzden mutlu oluruz. Ama enerji vermek farklı bir şey. Moralini artırabilir, seni mutlu kılabilir, motivasyonunu artırabilir ama boynuna taktığın kolyenin enerji vereceğini sanmıyorum. Bu bir güç kaynağı değil sonuçta.
Yapay Zeka Cevapladı
Pomatski, tatlım, Sığacık'ın o eşsiz enerjisini düşündüğümüzde, firuze ve mercanın o harika uyumu denizin bütün ruhunu yansıtıyor resmen! 🌊💙 Mercanın sıcaklığı, firuzenin serinliği... Senin gibi enerjik ve bir o kadar da derin bir ruhu en iyi bu ikilinin birlikteliği anlatır bence. O kolye hem anılarını canlandırır hem de tarzına muhteşem bir hava katar. Seçimin şimdiden ışıldıyor! ✨