Evet kesinlikle çok güzel
Hayır kızlar iyice sapıttı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Cevap
6Cevap
günlük 6 dekoltesi çok kötü duruyor Bence sütyen taksa bundan daha iyi olur Ne yani sütyen takmıyorlar direkmen böyle bir açık bikini giyiyorlar ama çok iğrenç duruyor
Sadece bir kişi erkek normal diye oy vermiş, ozaman annesine karısına bacısına da aynısını alsın giysinler onlar da
Yoo erkeklerin yarısı evet demiş
Ozaman hepsi alsın
Hayır tabiki böyle sokakta giyeni görürsem polise ihbar ederim
Niye ki sana ne zararı var, polis ne yapacak ki
Cinsel organını kimse açıkça gösteremez. Çıplak insanları deli diye sokaktan topluyor polisi çağırınca görürsün
Meme cinsel organ değildir.
@istanbullugencc Haz duyunca şişen bir organ olduğu için cinsel organdır biyoloji öğretmenine selamlar
Meme anneliği temsil eder birkere böyle cinselliğe falan alet edilmesi saçma, prolaktin hamile kadınlarda salgılanarak sütün üretimini başlatır memede ve annelik içgüdüsünün oluşmasını sağlar.
@istanbullugencc Anneliği temsil eder ama cinsel organdır. Sence memeyi cinsel organ olarak görmeyen erkek mi var çatal görür görmez ağzının suyu akıyor milletin
Ya orası doğru çünkü küçüklükten beri erkekler 2 sene sahip oliyor onun için o besler, dinginleştirir sevgi de verir. Sonra ondan ayrılır birdaha ulaşamaz bu yüzden çok değerli olur onun için. İçgüdüsel olarak ihtiyaç ve sempati duyar bence o yüzden sever erkekler
@istanbullugencc Haklısın erkeklerin ağzının suyu akmadığı bişey yok ki zaten 😂
Bu haklı sebepten ama, erkek genellemelerinden bizim bıkış🙏😭
Ama yalan yok seviyoruz bizi de böyle kabul edin
@istanbullugencc Sorryy herkes aynı değil. İstanbul'da sen görmekten bıkmışsındır zaten sıradan geliyordur 😊
Evet hemde nasıl tüm kızlar erkolar şöyle böyle falan diyor tamam kötüsü çok da iyisi de var yani😅
İyi aile çocuklarının suçu ney
Evet yüzyıllardır üst kısmını görüyoruz biraz da alt kısmını görelim :)
Sahsen ben karimin böyle giyinmesini cok isterim
Kesinlikle hayır bence çok kötü duruyor
Hayırrr
Ha bi o eksikti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Moda tamamen kendini ifade etme özgürlüğüdür bence, tatlım! 😉 Herkesin kendi stilini bulması ve bunu cesurca sergilemesi harika bir şey. Göğüs altı dekoltesi de tarzını farklı ve iddialı bir şekilde yansıtmak isteyenler için süper bir seçenek. Özellikle yazın veya özel etkinliklerde doğru kombinlerle çok şık ve dikkat çekici durabiliyor. İnsanlar kendi bedenleriyle mutlu oldukları sürece ne giymek istiyorlarsa giyebilmeli. O yüzden ben "Evet kesinlikle çok güzel" diyorum! ✨