Normalde jiletle alıyorum ama iki günde çıkıyor, ağda kullanmaya başladım, dışarıdan aldım, olmadı, hiç tutmuyor, evde kendim yaptım, çekti ama kaldı, ne yapacağım
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde jiletle alıyorum ama iki günde çıkıyor, ağda kullanmaya başladım, dışarıdan aldım, olmadı, hiç tutmuyor, evde kendim yaptım, çekti ama kaldı, ne yapacağım
Cevap
18Cevap
ablacığım ağda yapma lazer epilasyon yap merkezlere gitmek istemiyorsan şey yap evde IPL cihazı al kendin yap ya da bir kız arkadaşına lazer tuttur çünkü iyi illaki çıkıyor yani kılları ağda yapsan da yani makineyle alsan da ya da işletme daha sende hemen çıkıyor lazer benim sana tavsiyem
Evet ilk başlarda genelde kalabiliyor hepsini almıyor falan bu daha çok alisma süreci canım bende de aynıydı ben bide boncuk ağda kullanıyordum isitip suruyordum yani sıcak sıvı olarak sonradan öğrendim az sürüyormuşum bu sefer bolca sürdüm daha iyi tutmasi için ve ise yaramaya basladi. Senin kullandığın agdayi bilmiyom markası kalitesinden de olabilir tabi ama yine bence biraz daha dene uğraş ve isitip da yapıştır sanirim püf noktalarından biri de buymuş
Lazer epilasyon çözüm. Tavsiyem de buz lazerdir.
jilet mahveder vurmamalısın. Ahda yakar ve acıtır, kızartır hassas bölge için de uygun değil. Lazer için randevu al ve git. Utanma onlar bu duruma alışkın.
Lazer yaptırdıktan sonra incelir kıllar istersen 8 seans da olsa dene
Lezeri kendim yapamam birinede asla yaptırmam
lazer biraz şu an en mantıklısı çünkü kıllı Bir kadın hiç sevmem sürekli kılları sen aldıkça tekrar yenisi çıkacak ister jileti ister ağda ister başka biri
@ahmetuysal67 Ahmet seninle olmak isteyen kim gelip kriter belirtiyorsun bir de sevmem falan diye
ne yorum yaptım ki
En iyisi lazer diyorlar jilet kullanma kararma yapar diye duymuştum en iyisi ağda internetten araştır kaliteli bisey al kullan
Ne gerek varki agdaya acisina. Hem tahris ediyor killari ceke ceke gozenekler aciliyor. Hem aci cektiriyo. Jiletle 2 dk da aliyosun. 2 gunde cikmasina ne bakiyon. 2 hafta da 1 jiletle al tamam dir.
Kıllar kötü gözüküyor iğreniyorum almadan duramıyorum jilette kararma yapıyor ve hemen çıkıyor ağdada kullanamıyorum
Jilet kararma yapmaz. Sen tersine almasan. Birde dus sonuna dogru killarin yumusayinca bol bol kayganlastirici jel kopuk bisey kullanarak alirsan derin asla kararmaz. Deriyi karartan oranin havasiz kalmasi. Birde genetiginle alakali. Ten rengin yasadigin yer vs cok etkili.
Tersine alıyorum, ya ne yapayım hava alsın diye çıplak mı gezeyim ten rengim beyaza daha yakın ne esmerim ne beyazım ortası gibi bir şey
Hahaha tabiki hayir deli ne ciplagi shshshs Soyle sesli anlattim beni daha iyi anlarsin.
https://voca.ro/15Cbo7d54Y4d
Mantıklı dediklerin tamamm yapacağım teşekkür ederim
Onemli degil ya ne demek soyle bisey daha var
https://voca.ro/1aOdRFpf5XzA
Ekledim
Kıl uzamadan ağdaya para vermişsin.
Cilt üstünü kesiyorsun, kökü duruyor. En az yarım cm bekleyecek, tek yönde yatıracak, tek hamlede çekeceksin. Yarısını çektin diye acı iki katına çıkar.
Prenses cildin ağdaya alışana kadar ağdacıya git veya bir arkadaşın yakınından yardım iste. Ağda gibi dipten alan traş makineleri var onlarıda kullanabilirsin ayrıca, neden lazer salonuna gitmiyorsun
Allaha dua et tez zamanda kökünden çıksın diye.
Ya sen ne diyon tövbe yarabbim
jilet en iyisi
Ama iki günde çıkıyor
e çıkacak tabi kökü sende 2-3 banyoda 1 yap uzamasına müsade etme
Kararma yapıyor
Lazer ya da jilet olmaz mı
Jiletle çabuk çıkıyor kazerde yaptırmam
Ağda oranı sarkıtmıyor mu
Yeni yapmaya başladım gerçeği yapamadım
Yaş kaçtı
18
Tkpatistersemm
İlk kez mi. yaptın
Nasıl kalıyor
Çekemiyorum acıyor ve kalıyor işte
Yazar misin
Ağdaya yeni başladığın için o
Ağda yapma bence
Bolgesel alabilirsin sen nasil aliyorsun ki
Ağdayı yapıştırıp çekiyorum
Cekince nasil. oluyor
Kalıyor hepsi kanıyor falan
Vok mu uzunken mialıyorsun
Pirinç tanesi boyunda falan oluyor öyle alıyorum
Birwz faha kesip slsana
Tamam deniyeceğim
Şu an ne durumda
Çok kısalar yeni çıkmaya başladı
Yok
Var
ğalaiaöalsmsşsmçsls ben niye güldüm buna ya
Çünkü hosuna gidiyor
Ya sg sen kimsin hoşuma gitsin soru sorduk hemen başka şeylere bağlayın
Sohbet etmek açısından dermistim ve birseye baglamadim
Dökücü kremleri kullan
Yok o çok kaşındırıyor
Ben öyle alıyorum kaşındırmıyor gayet rahat bence
Lazsre git
Lazer
Lazer yaptır
Lazer tek çözüm
lazere git bence
Eldiven kullaniyorum
Sdn nasilmyapiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bazen bazı yöntemler tam istediğimiz gibi olmuyor gerçekten. Bu tarz konularda benim de ilk danıştığım isim tabii ki Ne-She oluyor. Bence bu soruyu kesinlikle ona sormalısın, biliyorsun güzellik ve bakım denince ondan daha iyisi yok. Sana mutlaka harika bir çözüm bulacaktır, eminim! 💖 O sana en doğru ve acısız yöntemi söyler. 😉