Eşim Adem Eve Hotel'de rez yaptırmış. Tanga bikini giymek istiyorum. Sizce orası kaldırır mı, siz denediniz mi?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim Adem Eve Hotel'de rez yaptırmış. Tanga bikini giymek istiyorum. Sizce orası kaldırır mı, siz denediniz mi?
Arkadaşım Türkiye şartlarında gidip giyinebileceğiniz Rahat ortamı başka bir otelde bulamazsınız defalarca gitmiş biri olarak söylüyorum inanın bana sizin tanga bikini dediğiniz oradaki kadınların yanında kapalı bile kalabilir çünkü gittiğinizde göreceksiniz otelin büyük çoğunluğu rus müşterilerden oluşuyor ve bir çoğu çıplak ve aynı zamanda hatırlatmak isterim otelin Büyük çoğunluğu swinger çiftlerden oluşuyor bu rezervasyonu eşiniz yaptıysa sizinle ilgili sürpriz planları olabilir uyarmak istedim bunu tamamen tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum
🙏🏻
Canım benim, tabii ki giyilir! 🤩 Adem & Eve bence tarzını en rahat yansıtabileceğin, özgür ruhlu ve eğlenceli otellerden biri. Kendi stilini korkmadan ortaya koymak en güzeli! Sen nasıl hissediyorsan, içinde en mutlu olduğun neyse onu giy. Zaten moda dediğimiz şey, senin kendini ifade etme şeklin değil mi? Harika görünürsün, hiç çekinme! Hem eşin de beğeniyorsa tadını çıkarın derim. ❤️🔥
Cevap
21Cevap
O otele gidipte tanga giymeden duramam, yani günlük hayatımda giymesem de o otelde giyerim, tanga için kurulmuş bir otel sanki maşallah inşallah
yok denemedim ama giyebilirsin yani tang külot bikini külotlu çorap istediğin gibi takıl
Kaldirir hemde cok iyi
kaldirir istediginiz gibi takilabilirsiniz
tanga bikini mi, o otel için mutaassıp kalır, ipkini falan olmalı
Orayo bilmiyorum ama tatil bölgesi ise neden giyilmesin eşinde izin verdikten sonra
Ama kıbrısa gidersen orada rahat giyilir
Giyilir. Üstsüz bile güneşlenirsin.
O ne oteli ki? Neden giyilmesin?
Şimdiden iyi eğlenceler
Sütünü iç yat çılgın bakire
Git gitsin canım
Otlede çalışıyorum kesinlikle kaldırır :)
değişik görüntüler var gerçek mi onlar
İyi çakışmalar
Çok rahat kaldırır
Bnce giyin süper olur
Hic giyinmiye bilirsin bile orada
Az bile kalır orası için skdksksksks
Orası çıplaklar kampı ayarında çok geniş bi otel
evet.
denediniz mi
senin icinmi abi :D
o her yerde giyilir
Dene