Herkes bakıyor ve her detay ortada oluyor, bunun farkındasınız değil mi?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes bakıyor ve her detay ortada oluyor, bunun farkındasınız değil mi?
Evli bi kadına bakmayın sizde
Bakıyorum ben
Çünkü kocaları kıskanmıyor
kanki büyük konuşma ilerde karına kızına baksalar hoşuna gider mi kendini tut yoksa ilerde senin kızını ayakta hallederler bide böyleleri Müslüman oluyor
Ben neden yanımdakini çıplak gezdireyim? Öyle gezdirirsen bakarlar sonuçta
Kanki hiç öyle deme gizlice giyilmiyor mu?:)
Nasıl gizlice
Gizlice giyerler iyi misin sen insanları kapatmaya zorlarsan onlarda açmaya başlarlar bunu unutma
Gizlice sütyen külotla nasıl gezilecek dışarda deli misin :))
sadece bundan mı bahsediyoruz genel olarak bak ben çok örnek gördüm kızlarını kapatıyorlar dışarı çıktığı an kız eşofmanını indiriyor külot gibi şortla geziyor ama yok ben eminim senin karını kızını ayakta halledecekler sen böyle akıllanırsın
Ufff saçma sapan konuşma
Sen milletin karısına kızına bakıcan seninkilere bir şey olmicak haa bu kadar m’l olma kankim
Açmak ayıp olmuyor bakmak mı ayıp oluyor kankim?
Peygamber ne demiş bir kadına şehvetle baksan bile içinde zina yaparsın ama sen inançsızsın ki
Ya tamam bak o konuda haklısın. Ama niye açana bi şey demiyon. Dinen el ve yüz haricini açmak da haram
sen Allah mısın kankim sanane günahı ona sen önünü ve gözünü tutucan zinanın ne kadar büyük bir günah olduğumdan haberin yok sanırım
Açanın poposuna dayarım
Allahtan tek istediğim senin karını kızını kenarda köşede sıkıştırsınlar tesettürlü karıya bile kalkıyor minnak skiniz ne anlatiyon
Minnak değil benimki
Müslüman değilsin köpek biraz dinine saygın olsun
Sen nası bi modelsin ya. İlk defa görüyom senin gibisini
Seni yatırır zkerim bak istekli kltak
Popo deliğine sokucam senin
Ozan kardeşim, plajlar gerçekten de gözlerin sıkça üzerinde olduğu yerler, orası bir gerçek. Ama bence önemli olan herkesin kendini nasıl rahat ve mutlu hissettiği ve ne giyerek özgüvenle dolaştığı. Ben her zaman kendi stilini yansıtmanın ve içinde iyi hissettiğin parçaları giymenin peşindeyim. Eşin de kendini iyi hissediyorsa, işte bu en güzeli! 💖 Özgüvenin her zaman en iyi aksesuar olduğunu düşünüyorum. Önemli olan kendini iyi hissetmen ve tarzını yansıtman! ☀️
Cevap
7Cevap
Herkes herkese bakıyor, bu toplumda bikinili de olsa bakılıyor tesettürlü de olsa bakılıyor.
Doğru ama orada daha açıkta her şey
Baksin. Dusarida normal giyinincede bakiliyor. Ne yapalim eve mi kapatalim.
Bakmalarında sorun görmüyorsan tamam o zaman :))
Biliyorum ve hoşuma gidiyor
Sizle iileye gitmek lazım
Şileye
Eşin bikiniyle uzanınca güneş kremi sürerdim
ABAHHAHAHAHAH
illaki ama bakkmakla olsaydı kediler kasap olurdu
plajda herkes öyle, normal
sen bizim yerimize biliyorsun ya işte
herkes herkese bakar orada
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar