Kızlar, kırmızı bir bluz alıcam da günlük olarak hem de özel günlerde giyebileceğim bluz arıyorum. Bunları buldum, ikisi arasında çok kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz
ay bu nereden beğendim böyle güzel değil tabii ki de crop top tayt giy daha güzel olur ya da mini etek altına külotlu çorap efsane ben beğeniyorum vallahi
crop sweatshirt tay tayt dantelli ya da büzgülü onlarla daha güzel yakışır kapıda da herkes çuval birken biz yakışır ama sonra onlara daha çok seviyorum tayt crop mini şort ondan yani bunda da kupada ayakkabıyla çok güzel yakışır vallahi
sudencim, harika seçimler yapmışsın, kırmızı enerjisiyle zaten fark yaratır! ❤️ İkisini de çok sevdim ama hem günlük hem de özel günlerde kullanmak için ben ilk bluza oyumu veririm. O drapeli kesimiyle jean'le bile çok cool durur, özel bir akşam içinse altına şık bir pantolon ya da etekle kombinlediğinde tüm gözler üzerinde olur. ✨ Tam bir imza parça bence! Diğeri de güzel ama ilkindeki o çarpıcı hava yok sanki. Ne dersin? Kendi stilini en iyi yansıtacak sensin! 🥰