4 gü

Erkeklerin kadın iç çamaşırı ve kadın kıyafeti giymesi sizce normal mi, rahatlığına takılan var mı?

kızlar size bir şey diyeceğim ben kadın kilodu falan sütyen, kadın iç çamaşırı, iç çamaşırı, şort takım külot, kalın pantolonlu takım, jartiyer, külotlu çorap, dizüstü çorap, file çorap vesaire giyinmek istiyorum hani peruk, oje, ruj giyip dolaşmak istiyorum. hiç kadın kilodu giydiniz mi erkekler? yani size bir şey soracağım neden kadın kıyafetleri sizce aşırı rahat? çünkü geçen tayt, külotlu çorap, etek ve kadın kilodu giydim, hepsi de çok rahattı, sütyen bile giydim çok rahat hepsi. neden bu? 1. fotoğraftaki beyaz çizgili pantolon var ya, alsam bana yakışır mı yani gider mi üstüme? topuklu ayakkabı denemek istiyorum
Erkeklerin kadın iç çamaşırı ve kadın kıyafeti giymesi sizce normal mi, rahatlığına takılan var mı?
Güncellemeler
4 gü
bencede ince çoraplar çok güzel bişey dicem gay falan değil sin dimi
Güncellemeler
4 gü
arkadaşlar pipimi kestirmemmi lazım sizce üstünde ayı olan takımı ben kendim giydim yani benim bacaklarım falan bakın güzel miyim