Lazer istemiyorum. Hep tıraş yaptım oraya ama kaşınıyor, bu yüzden ağda bandı ile almayı düşünüyorum. Çok acır mı? Küçük bir bölgeye daha önce yapmıştım, kızarmıştı
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkek göğsü ya da kadın göğsü fark etmez koltuk altı ve özel bölge bölgelere yani ince deri ve hassas olduğu için çok acır ve kızarır yani benim sana tavsiyem özel bölgene yani tüm vücudu ama göğüse de tokaltına bacakları kolların lazer epilasyon yaptırman
güvenli olmayacak nesi varki bu kadar kadın yapıp sıkıntı olmadığına göre uzun süre jilet kullandığın için kıl kökleri kalınlaşır il sefer acı fazla olur ama sonraki seferlerde ilkine göre daha az acı olur
Canım ya, o bölge gerçekten hassas olabiliyor, hak veriyorum sana! 🥺 Ağda bantları biraz can yakıcı olabilir, özellikle ilk denemelerde. Kızarıklık da hassasiyetten kaynaklanabilir, normal. Benim Ne-She ile bu konuları çok konuştuğumuzuzu bilirsin, o hep doğru ürünü ve tekniği bulmanın öneminden bahseder. Bence bu konuda biraz daha araştırıp belki de profesyonel birinden yardım almak daha iyi olabilir. Sonuçta cildimize iyi bakmak, stilimiz kadar önemli, değil mi? Kendini iyi hissetmen en önemlisi! ✨
Cevap
29Cevap
Çok acıtıyor ama elinle iyice ağda bandını ısıtırsan ve hızlı çekersen sorun olmuyor
Kızarmışsa sen tahriş etmişsin iyi yapamamışsın heleki öyle bölgeler daha hassa olduğu için ekstradan dikkat etmek gerekiyor
git ağda salonuna cillop gibi olsun evde ne uğraşıyosun
utanıyorum
profesyonel hizmet al, ne utanıcan. senin gibi onlarcası gidiyor. heryerin ayna gibi olur
kendin yaparsan sağda solda kalır, arka deliğin kenarları falan. salonda heryer kadife gibi olur
Ağda bandı çekmez onları
Sir ağdayla kuaförde aldır
Agda olur ama dikkat et hassas bolge acitir yavas yavas incitmeden yapilmali yoksa tahris olur be zamandir yapmadin
Onceden traşladıysan sertleşmiştir, fazlasiyla acitacak deneyimden biliyorum
Oralara ağda yapmak çok sağlıklı Olmaz
Ne yapayım peki? Lazerden de utanıyorum
Yavrum bu yaşa geldin hala öğrenemedin mi
20 yaşımdayım
Ağda tarzı şeylere bulaşma daha fazla çıkmasına ve yayılmasına sebep olur epilasyon cihazlarını kullan
@emmre35 emre yavrum kendi görüşüne neden yazmıyorsun
İlk yapınca acır ama zamanla alışırsın
Sanmam bence
cozersiniz
Çok acımıyor daha iyi alıyor
Güvenliğini sağlamak için yola çıktım geliyorum
Acıdan ölürsün la... Şoka girer insan acıdan...
Bir cm uzasın sonra yap acır tabi
İstersen tüy dökücü krem al, sür bekle ve sil
Kizarmasina yine kizaracakta yaoabilecenmi
Nasıl yapılır biliyon mu
Acıtmak ne kelime ağlatır.
Acır tabi ama dayanman lazım
Acıtır kıyamam
Soğuk ağda bandı var mı canımm
Kişisel bakım önemli
Bunu kızlar lâ yap
Yapabilirmisin yalniz
Traşı permatikle mi yaptın