6 gü

Niye bütün kıyafetlerin bütün bedenleri üretilmiyor?

Türkiye'de sokaktaki çoğu kadın kalçalı, bel çevresinde yağlanması, göbeği falan var. Ben de öyleyim. İnternetten kıyafetlere bakıyorum, her kıyafet 40-42 bedende bitiyor. Bunun sebebi ne? 58-60 bedene kadar her kıyafetin bedenini üret ne olacak yani? Ben çok şükür 58-60 beden giymiyorum da emin ol Türkiye'de onu alacak bir sürü insan çıkacaktır. Keten şort arıyorum. Pantolon gibi görünecek üst kısmı ama dizden de biraz kısa olacak

Bu tarz bir şey arıyorum, bunun kremi olur, siyahı olur, laciverti olur vs. ama yok. Sadece 38-40 bedende bırakmış. Niye arkadaş şunun 44-46-48-50... gibi bedenlerini yapsan, üretsen ne olur? Bunu giyemezler diye bir kanun mu var? Kanun mu var giyemezler diye? Kumaş kıtlığı mı var memlekette? Her çeşit kıyafetin her bedeninden olması lazım. Hem çok pahalı hem genelinin kumaşı kalitesiz hem de beden kısıtı var niye yani?

Güncellemeler
6 gü
Biraz böyle hanım hanımcık giyinemiyoruz. Ben mecbur muyum g. tüme kadar kısa olan tiftik kumaşlı kot şort giymeye? Açık olarak giyinmenin de bir adabı var yav.