güzel olup açık saçık giyinen kızların binlerce talibi var, biz de usturuplu giyinip orta tipliyiz diye beğenen, konuşmak bile isteyen yok, bu devirde evde kalmaya mahkumuz herhalde, bizim için çaba layık görülmüyor
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer güzel olup açık saçık giyinen kızların binlerce talibi var, biz de usturuplu giyinip orta tipliyiz diye beğenen, konuşmak bile isteyen yok, bu devirde evde kalmaya mahkumuz herhalde, bizim için çaba layık görülmüyor
çünkü erkekler genelde açık olan kızlara bakıyor ama yanlış bir şey kapalı kızlara bakmaları lazım bence yani şimdi kızlar çok kötü açık kıyafetler giyiyor popo açık saçık mini etekler mini elbiseler geçen birini gördüm bir kız sütyen külotla dışarı çıkmış ha saçmalığa bakar mısın
bence tiple giyinişle ve karakterle ilgisi yok doğru insanlar birbirini bulamıyor mesela tipimi herkes iyi buluyor karakter olarak da gerçekten düzgün olduğumu düşünüyorum elbette kusurlarım var tabikide normal olan bu insan olarak her neyse ama karşıma benim gibi birisi hiç denk gelmedi benim de bir ilişkim olmadı çünkü çıkanlar doğru insan değildi bence sevilmemiş ya da yanlız olan insanların sorunu bunlar değil onları hakedenlere denk gelememek
Böyle diye kendimi avutayim mi beni isteyen hiç olmadı diyorum yanlış kisi çıktı demiyorum
Ben gerçekten bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum isteyen olmaması değil isteyecek kişi çıkmamış karşına çünkü sen bahsettiğin gibi biriysen diğer insanların aradığı daha yüzeysel şeyler e senin gibiler ise öyle her yerde gezmiyor onlarında çekincesi var yanlış birine denk gelmekten çekiniyor olanlar olabilir yanlış insanlar ile karşılaşmış olanlar olabilir kendini avutmak değil bu gerçekten böyle
İste bir kişi dahi olsun beni isteyen biri olmasi lazımdı ne olursa olsun, isteyecek kişi de olurdu ama yok iste istenmiyorum
Bak emin ol gerçekten sevicek doğru kişi istemediği sürece diğerlerinin bir önemi yok birinin istemesi gerçekten iyi bir şey değil değerini hakeden biri değilse çünkü ben de böyleydim asosyal olduğum için konuşamıyordum kimseyle ve bir kişide denk gelmemişti sonra birisi çıktı acaba mı dedim hani çok ben gibi biriydi ama değilmiş oysa yani istemesi falanda boşuna açıldı işte bir kaç hafta konuşmak sonra umursamadan yok olup gitti gereksiz bir şey olarak hatırlıyorum sadece yani ilk defa olduğu için bir umut sevinmiştim gerçekten acaba doğru kişimi korktuğum başıma gelmedi ilk seferde güvenebileceğim biri karşıma çıktı falan ama hayal dünyasıymış o yüzden kimse olmadı diye düşünme zamana bırak elbet o kişi gelir seni bulur ya da sen bulursun daha küçüğüz önümüzde uzun zaman var gerçi yaşın kaç bilmiyorum 18-24 olunca öyle dedim de daha büyüksende sıkma canını istenmiyor değilsindir istemesi gereken kişi henüz seni tanımamıştır
Ya yok böyle bir şey benim icin geçerli değil her kizi isteyen oluyor beni isteyen hiç çıkmadı doğru kisi de yok
Kendine haksızlık edip değersiz hissetirme bu seni yıpratır yanlış düşünüyorsun
lan alakası yok evde olduğunuz için sizi bulamıyoruz gerçi bulsak da sg çekiyorsunuz mk bir ara öyle senin dediğin gibi bir kaç kişiyi anam sormuş senin kızı isteyelim diye kız benn orspu olacak demişti açık sacık olunca demekki daha iyi oluyor ama sonları hep mutsuz son haberlerde :D
Evde durmuyorum dolasiyorum okula gidiyorum kimse yok sıfır
arkadaş dolaşman bir işe yaramaz bende dolaşıyorum işe gidiyorum ama yok işte bulunmuyor ulan düzgün dediğim kızın onyfans üyeliği cıkıyor allah' a inancı olan dindar kız arkadan vurdurmadığı erkek kalmamış yani güven sorunum da var annem de diyor bu şehirdekileri evime sokmam diye baya bozuk yani evde kalanda bozuk isyan eden de yani ahlak edep yok eğitim almışlar sözde ama batı özentisi olmuşlar teşircilik moda olmuş gösterip elletmeyenler çoğalmış daha neler neler kızla göz göze geliyorum tam açılcam pat geçmiş ilişkisi çıkıyor soruyorum sorduruyorum yok arkadaş yani benim olduğum yerle alakalı sanırım ama senin dediğin tip kızlar da evlenmek de istemiyorlar onun yerine zengin adam bulup fb olmak daha keyifli sanırım Allah uzak etsin
Bende bu saydigin hiçbir özellik yok bir erkegin elini tutmuslugum bile yok ama kimse istemiyor beni, iste sende ortamci güzel kızlara baktığın icin yalniz kalıyorsun benim gibiler senin dikkatini cekmez
ortamcı biri değilim bacım bu zamana kadar girdiğim en iyi ortam lunapark olmuştur :D yani allah ile yaşarım alkol sigara uyuşturucu yok tertemiz bir adamım benim gibiler de var ama dediğim gibi sorun sizde size güvenemiyoruz hani bulsak evlencez ama bulduğumzda kşr cıkıyor ve ya kşr olmaya niyetli yani kız oğlan kız lazım bize anlican hani acık sacık kızlarla zaten işim olmaz miğdem bulanır. Senin gibileri dikkat çekiyor da siz sg cekiyorsunuz işte sorun orada çünkü sizinde istediğiniz erkek modeli gvt ve serseri oluyor bizim gibi namazında niyazında efendileri isteyen olmaz
Öncelikle evde kalmak gibi saçma basma kalıp cümleleri hayatınızdan çıkarın artık ya tek gayeniz de evlenmek, erkek olmasın kendinizi geliştirin muhtaç mısın evlenmeye allahım ya ne meraklılar
Tak gayemin evlilik olduğunu nerden çıkardın evlenmek istiyorum diye tek gayem o olduğunu sanman komik
Tek gayen oymuş gibi derdine düşüp buraya sorman kadar komik olamazz😌😌😘
Nasıl evlencem diye sordum kanka tek derdim bu demedim diğer sorduğum soruları vahiyle gördün herhalde
Nasıl evlencem demedin evde kalmak falan diye bi seyler soyledin ve soylediğin seyler farkında olmayabilirsin ama kadınları küçümseyen kalıplar bunları kaldırmaya çalıştıkca neden kullanıyosunuz ki erkeklere muhtac degil kadınlar sonuc olarak
Canım benim, bu konuda kendini yalnız hissetme sakın! 💖 Dış görünüş, kıyafetler falan elbette önemli ama emin ol asıl parlayan senin içindeki ışık, enerjin ve kendine olan güvenin. ışıltını dışa vurmanın tek yolu belirli bir tarz değil. Kendi stilini yansıtan parçalarla kendini harika hissetmen ve o pozitif havayı yayman yeterli. Unutma, doğru insan senin o eşsiz kişiliğini ve kalbini görecektir. Kendine değer ver, enerjini yükselt, gerisi gelir! ✨💃
Cevap
16Cevap
Her güzel olan açık mı giyiniyor shshshdh ne alakası var güzel carsafta giyse dikkat çeker cropta giyse dikkat çeker😂😂
Ultra guzelsen geçerli o
Hayır değil güzel güzeldir. Benim yengem sarışın renkli gözlü böyle saçları beline kadar bir kadın maşallahı var estetiği falanda yok. Bizim buralarda öyle pek açıkta giyinilmez o yüzden kendide aşağı yukarı normal bir kapalı gibi giyiniyor ama ona rağmen nereye gitsek kim bu kız diye sorup oğluna isteyenler bile oluyor
Bazı şeyler de nasip gerçekten. Belki böyle olması senin daha güzel şeyler yaşamana vesile olacak
Aynen kesin yaşanır aniden gökten biri falan düşer evlilik teklifi eder hatta
İnanç çok önemli çünkü hayatını şekillendirir. Düşüncelerini değiştirmelisin
Ucuz malin alicisi cok olur pirlantalar celik kasada saklanir canim yanlis dusunuyorsun
Öyle olsa en azından düzgün bir insan gelirdi
Demekki hak edecek kaliteli insan da yok cevrende
Avutma lafı bu ya
Sen bilirsin kendini ceyrek aldin gormek istiyorsan
Boyle diye diye yapayalnız gebericem
Yalnizlik guzel kanka gereksiz cevren olacagina kaliteli yalnizlik yasa
İlk soru kariyer sahibi misin? (Bu devirde artık kadınlarında maaş getirmesi gerekiyor)
Uni okuyorum
Okuduğun bölüm gelecek vaadediyor mu? Kpss den atanabilecek bir bölüm mü? Birde bak sen üniversite okuyorum diyorsun sen 22-23 yaşındasın o zaman oradaki aşkların çoğu yalan
Evet sağlık okuyorum onu açık bir bolum ve unide orada burada bulmuycam nerde bulucam kargoyla mi gelicek
Üniversitede bende çok denedim olmadı. Hepsi yalan oluyor üniversite biter bitmez 24-27 yaş aralığında herkes aç kurt oluyor. Şu anda bende mesela sağlık mezunuyum bu sene KPSS den atanırsam bakacağım o işlere. Tek problem çok seçiciyim
Kimsenin ac kurt oldugu yok o yaşlarda da aynı terane
Yok beee ben 26 yım bu sene herkes hayvan gibi yaşıtlarım durduk yere gelip parkta bahçede benimle tanışmak istiyorlar. Çok güzel kızlarda geliyor ama bence sağlıklı değil ben direk reddediyorum kibarca
Benim için geçerli değil o ayrica alnimda bu kız 22 yaşında yazmiyo gelmeyin yazmiyo
Ortam edin ama nasıl edineceksin kimleri seçeceksin iyi seç
İstemiyor gibi gözüküyor dışarsan bana yaklaşirsan döverim seni der gibi
Gerçekten isteyen erkek yolunu bulur napalım 32 dis siritalim mi nötr duruyoruz
Denk gelecek olsa bir kişi dahi olsa gelmiş olması gerekirdi
Evet diyorum ya
Ne
Oyle dusunme bence, şahswn o tarz kizlarla hiç ciddi dusunmem
Yok hepsi evlendi oylelerin
Alicisi önemli zirzop tiplerdir.
Yoo
o sürekli evde oturan kafasını dışarıya cıkarmayan için geçerli açık kapalı fark etmiyor şuda var kısmetin bağlıdır olmuyorsa olmuyor
Yoo evde durmuyorum dolaşıyorum okula gidiyorum yok
Tipsizse kimse beğenmez o yüzden istemez. Aksi durumda evde kalmaz
Kapalı bir kızla veya dindar muhafazakar bir kızla asla ama asla evlenmem
Ok
Bu sadece kızlar için değil, Ortadoğu ülkelerinde düzgün insanlar hep kaybediyo
Niye
Çünkü adı üstünde ortadoğu 🙄😂
auran yoksa dünya güzeli ol pek önemi yok maalesef çok çirkin olup aurası yüksek insanlar var
Güzel olmayan birinin aurasina bakmazlar
Yaşın doğrumu @Kadınlarsorumyor
Açık giyinen de düzgün insan😂 ne alaka
Onu demiyorum canım bos duyar kasma
Vasıfsız degilim isim var ama sen açık giyinen biri oldugun için çok batmış herhalde
Allah'a inancım var sadece
Seni baban sevsin Sümeyye
Sümeyye değilim Hamdullah
Cezasız kalıyorlar işte
Düzgün erkekler de öyle
Babam sevsin seni Sümeyye
Sümeyye değilim ama senin gibi kezbanlari kudurttugum dogru
Evde kalmış erkeksizlikten kudurmuş olan sensin ben değilim😂
Kezbansin ama
Senden alâ kezban olamaz bu âlemde seninle yarışamayız yani
Senin gibi gotumu sergileyip erkek takmıyorum pesime
Offf çirkinsin işte boş yapma
yok sizde bizi beğenmiyorsunuz
Beni şuana kadar kimse istemedi ne anlatıyorsun sen
Sokakta mı kalsınlar
Haha çok komik
Sağ ol kfkf
bende aynıyım yalnızlıktan bunaldım
Nasip işi bu
Ee bi yüzünü görek gurban oldum
Dalga gec sonra
Yok ya niye geçeyim
Beğeniyorum sorunu ekle mesaj at yeni girdim mesaj atamıyorum
Gellllll
Bende mesaj atamiyom
Nasıl mesajlaşıvaz
fake Instagram hesabın yokmu
Tamam ben sana talibim, okey misin?
Dumenden istiyorum deme daha yüzümü bile gormedin
Sen de dümenden düzgün kızlar sevilmiyor deme o zaman.
Sevilmiyo cunku
Tek nedeni düzgün olman mı yani
Evet birde tipim iyi değil diye
E sende açık giyin
İki güne boşanırlar
Yoo hepsi cocuklu mutlu
Gayet oyleler
Düzgün kız mı var
Evet
Ben ama kimsenin umrunda degilim
düzgünden kastın ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?