Evde bir sürü kıyafet var ama neden seçim yapmak bu kadar zor
Gene tişört kot şortu seçeceksin neden bu kadar düşünmek 🤪😳🤔

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde bir sürü kıyafet var ama neden seçim yapmak bu kadar zor
Gene tişört kot şortu seçeceksin neden bu kadar düşünmek 🤪😳🤔

Çok rahatım bu konuda ya.. kadın olsaydım da rahat olurdum standart siyah siyah siyah bisiler.. mis gibi.. arada renkli giyince binyeremi gidiyorsun akşam vs diyirlardi :))
Millet sende renkli görmeye alışkın değil demek ki😅🤣😂
Sen de çok uyanıksın ha basite kaçıyorsun hep şöyle renkli renkli kombinler yapalım sana😂🤣😅
Ya kızım deniyor zaten.. bana beyaz ve bordo gömlek almış.. beyhude çabalar işte :))
Aaa cok guzel bu🥰🥰
Yakışmıştır yakışmıştır kizin almis çuval alsa yakışır 😅
Evet el mecbur giyicez.. kaçış yok.. hayır ne güzel metal tişörtler alıyordu.. bir anda rotayı buraya kırması enteresan :))
Neden acaba kendi değişirken senide değiştiriyor olabilir mi?
Ya bu yaştan sonra beni değiştirmesin.. belli bir cizgim var.. bu yaştan sonra başka bir şey dikiş tutmaz.. olabilir kendide pembeli şeylerden daha pastel tonlara geçti.. şu siyahi kesfedecegi zaman ne zaman acaba :))
Orasıda doğru kaç yaşındasın bu saatten sonra olmaz ama onun icin bu süreç boyle geçiyor kendini bulma çabaları 😊
Evet öyle.. neyse ki kpop dramindan kurtulduk biraz daha normal şeylere yaklaştık :))
Ha haa bu güzel simdi ne dinliyor?
Manifest..:((((((((
Tuh nasil aklima gelmedi bütün gençler çoluk çocuk onları dinliyor 😅🤣😂
Yeni müzik zevkin hayirli olsun 😂🤣😅
Valla geçen manifest Eskişehir'e geldi.. organizasyonu yapan da benim tanıdığım.. gitsek kulisti vs hepsi olabilirdi.. kızım çok istedi ama dedim daha değil.. valla bana da dinletiuor anlasmamia bitnonsarki açıyor bır ben.. maalesef :))
Ne güzel sansli cocuk yerinde olmak isteyen yüzlerce insan var sen ilk konserine kac yasinda gittin?
Çok erken gittim ben..1986 karda.. o zaman fuarın efsane zamanları zeki mureni vs canlı izledim.. kızım da gitti ilk konserine.. mor ve ötesi konserine gittik beraber.. şimdi biraz müzik çeşitliliği gelişiyor bakma.. mesela manifest dinliyor ama.. Rammstein de biliyor.. Maria callasi da.. ve geçen gün mesela kitap okurken hauser açmış neden bu dedim hoşuma gitti diyor.. şekillenecek daha kendi scalasini yapacak :))
Cok guzel kendi benligi böyle oluşuyor bizde zamanind böyleydik çocuklarımızda boyle olacak olsunda 😅
Filme dalınca yazamadım kusura bakma
Basit düşünün, salaş giyinin gitsin. Zaten Allah estetik olarak yaratmış sizi. Ne bu hengame!
Biz kadiniz ya hani bazen bakımlı olmak guzel olmak isteriz değişik olmak isteriz 😅😝🙄🤓
Estetiklik böyle bir şey zaten. Ne giyseniz yakışıyor len. Takmayın bu kadar.
Ve pismaniyemsi kadin ruhundan anladigini birkez daha gösterdi senden harbiden iyi asik olurmuş haa Belki bana yakışımoyordur😅🤔😳
Beni övme, beni övme.
Tmn övmem kalpsiz ruhsuz tas kalpli😅🤔🤪😬 en son sevgilinden neden ayrıldın söyle ona gore gömeyim seni💔💔💔
Sipeşıl layf ama bu durum
O ne demek🤔 ben anlamadım ne demek istedin ki?
🙄
Anlamadım ne olduki şimdi?
İngilizce azıcık da olsa bilmesen bile Şafak Sezer’in filminden bi kesitti bu yaa
Ben o tarz film izlemiyorum bilmiyorim iste anlattir misin lütfen
Yutuba yaz bunu, bence başarır bulursun. Akıllı kıza benziyorsun.
Özel hayat demekmiş olsun merak iste😅😬🤪🙄🙄
Çok merak cildi bozar ama neyse ki bu kadardan bir şey olmuyo😎
Ölcem meraktan anlat birazcik cildi boş ver sen günes kavurcak zaten🤓🥹
Neyi merak ediyorsun? Ortada bir konu yok ki..
Konusuz mu bitti vaybeee öylesine yani🙄
Şimdi birsey dicem küsken kaçacan 😳💔
Özel hayat konuşmuyorum burada. Özel de sormuyorum. Sorarsan sorma hakkım doğar. Bunu bilerek sor…
Haklısın ozel hayat ozelde kalmali genede cevapta seni tahmin edecektim sadece iki soru sadece cevap ver bende veririm korkum yoktu genede sen bilirsin 😬🤪😅
Belli cevap aramıyorumdur😎
Mesaja gel, tek soru hakkın var.
Sen at niye ben atıyorum ki🤪😝😅
Anlaşılan merak etmeye devam edeceksin:)
Sen yaz iste
İlkim ol istemiyorum😁
Neden?
Belki ben istiyorum😅🙄😬
Ulan şimdi hayır desem premses derler bana:D
Prenses güzelmiş bunda ilk ben olayım diger konularda zaten ilkleri baskasi yaşamıs yaşatmış 😂🤣😅
Premses o prenses değil, yakından bak harflere:)
Premses komik
Klavye düzeltiyor 😅😂😂
Aman sorma valla gıcık bir şey snaki hiç kıyafetim yokmjl gibi oluyor
Aynen yaaa dolap dolu gene ayni kombin 😅😂🤣
Teşekkürler🌺
🥰😍❤️🩹❤️🩷🧡🧡
Canım arkadaşım, o hissi çok iyi biliyorum! 🥰 Dolap dolusu kıyafetin varken bile "giyecek hiçbir şeyim yok" diye düşünmek gerçekten garip. Aslında bu, her zaman farklı ve enerjini yansıtan bir şeyler giymek istememizden kaynaklanıyor bence. Bazen o tişört kot şort kombini bile günün ruhuna en uygunu olabiliyor, hem rahat hem de cool. ✨ Eğer o klasik döngüyü kırmak istersen, dolabındaki unuttuğun bir parçayı alıp, Ne-She'nin de tavsiyeleriyle mesela, renkli bir çanta veya şık bir kemerle canlandırmayı dene! Küçük dokunuşlar seni şaşırtır, emin ol. 😉
Cevap
11Cevap
Benim sorunum yok bu konuda, çeşit çeşit giyiyorum
100 tane kıyafetim olsa bende seçemem haklılar
Demeseydin iyiydi barış 😅😂🤣
Doğru ama 😅
Giyecek kıyafet çok kombine uydurmak zor oluyor
Aynen ya takata tokası ayakkabısı çantası yetiyor Canıma bazen🤣😂😅
Aslında en çok kadınların kombini kolay bizim kombin yapmamız daha zor
Yok yaaxbunun takısı kocası var
Alışveriş yaparken daha çok zorlanıyorsunuz bu daha kötü
Yok yaa ben karar veririm alirim isteğimi bulmam lazim ama😅
Mesele o işte. Bulamıyorsunuz 😂
Demeseydin iyidi incindim Şu an kararliligimla ovunurdum oysaki😜🤪😬
Gerçekler böyle kaoscum😂
Öncesinde plan yapmamak. Ben sabah ne giyeceğime bir önceki akşamdan kafamda kombin yaparım.
Spontane oluyor bazen ama🙄🥹
Yok yok arada nadir bazen😅
Bu konuda işiniz çok zor. Seçenek bol ve karar vermeniz zor oluyor.
Ama iste gene aynı tek üründe karar kılınıyor
Aynen gene öyle yaptım 😅😂🤣
Aslında kıyafet yokmuş gbi degil de, o gün olmak/görünmek istediğin kişi olmak için kıyafetin yokmuş gbi 🥰
Siz kadınlar zaten bir şey giyme konusunda kararsızsınız ama benim gibi renkli şeyler giyinerek sorunu çözebilirsin belki 😁
Çünkü bana güzel görünmek istiyorsunuz.
Genel olarak kadınlar kadınlara güzel gözükmek için uğraşırlar Hani derler ya kadın kadına düşmandır diye
Bence olurdu 😅😬
Size ait fabrika olsa ne çare
Cok mantikli
Sizi en iyisi tek kıyafetle idare edeceğiz
Hiçbir sey birbiriyle uyumlu değil gibi geliyor yaa
O kişi benim 😂😂
Dolap dolu olmasına rağmen
BiZden taktik alın az
Ben önceden ayarlıyorum kombinlerimi kafamda
Giy gitsin kimin umrunda ki
Cıdden
Hakket