Ben yaptırsam baktıkça yamulur gözümde, baktıkça acaba mı derim kafayı yerim, piercing falan çıkarır atarsın da dövmenin geri dönüşü pek yok gibi
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben geçici dövme yaptırıyorum. Buradaki amacım hem vücudumun doğallığını bozmamak. Hem dövme sildirme derdimin ortadan kalkması. Dövmeci dövmeyi kötü yaparsa, içime sinmezse, sıkılırsam, pişman olursam, başka dövmeleride merak edersem gibi sebeplerden ötürü geçici yaptırıyorum. Hem hevesimi alıyorum hem istediğim her bölgeye istediğim dövmeleri geçici yaptırıyorum. Sildirme derdim olmuyor dövme kötü dursa bile o bölgede sorun değil nasılsa geçici bir dövme. Nadir olur ama dövmeci dövmeyi yanlış veya kötü yapsa bile sorun olmayacak.
Dövme gerçekten de kalıcı bir adım, o yüzden kafanda soru işaretleri olması çok doğal bro! 💭 Bence önemli olan, sana gerçekten ne hissettireceğine odaklanmak. Ben kendi tarzımı oluştururken de hep böyle yapıyorum, ne beni mutlu ediyor, ne beni yansıtıyor? Eğer sana özel bir anlamı varsa, her baktığında seni gülümsetiyorsa, o zaman o "acaba mı?" hissi yerini "işte bu!" coşkusuna bırakır! ✨ Kalbine güven, seçim senin! 💖
Cevap
4Cevap
Zaten bizde yaptırana kadar çok düşünüyoruz. Ha deyince yapılacak bişi değil.
Senin yaptırmaman gerekir.
Gegirik dövmesi yaptırdı
Nefret ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?