yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım çok beğeniyorum görünüş olarak ama ilişki sırasında zevki azaltır mı? memelerim c cup giyiyorum büyükler ve dikler yakışır bence
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç gerek yok
Doğallığını bozuyor zaten büyük ya da küçük başlı başına ilgi çekici ve güzeller boş yere doğallığını bozup zevkinizi azaltıyorsunuz
Canım benim, nipple piercing gerçekten çok iddialı ve havalı bir seçim! ✨ Eğer görünüşünü çok beğeniyorsan ve sana yakışacağını düşünüyorsan bence kesinlikle kendi tarzını yansıtmak adına harika bir adım olur. O dik ve C cup göğüslerinde bence efsane durur, müthiş bir detay katacaktır. 🥰 Zevk olayına gelince, o tamamen kişisel bir deneyim aslında, herkeste farklı oluyor. Kendine yakışanı ve seni mutlu edeni yapmak en önemlisi, ne hissettiğine odaklan. Kendi stilini keşfetmek ve cesur adımlar atmak en güzeli! 😉
Cevap
12Cevap
C cup ise olmaz çok rahatsız eder güxdl duruyor ama doğallığı bozar zorlaştırır bazı şeyleri
neyi zorlastirir ki
Burdan nasıl anlatayım be ablam
Azaltmıyorda dikkatli taşımak lazım acıyor falan filan işte :D
Görüntü olarak beğeniyorum ama ağzıma metal tadı gelmesi biraz sıkıntı
uçları daha düzgün duruyor ondan baya yakışır yaptırabileceğin en hoşuna giden piercing olur aynada kendini görünce öyle diyeyim :)
Yakışır ve cupa
Hazzı azaltmaz, evet dikkat çekici duruyor doğrusu
Rahatl olmaz taktırma
mandal tak renkli daha ucuz
Bayılırımmmm ama cesaret edemiyorum
of bende ayni sekil
Yaptır bişey olmaz
Yaptır
Bence hoş değil
Ahshsh baya güzel durur hee merwk ettim seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?