Bu sene bu model elbiselerden çok görüyorum, kolayca kombin yapabilecek bir şey, hem şık ayakkabılarla veya spor ayakkabılarla kolay kombin edilebilecek şeyler.
Bana nasıl yakışmış mı elbise?

Bu sene bu model elbiselerden çok görüyorum, kolayca kombin yapabilecek bir şey, hem şık ayakkabılarla veya spor ayakkabılarla kolay kombin edilebilecek şeyler.
Bana nasıl yakışmış mı elbise?
Cevap
30Cevap
Elbise çok yakışmış gerçekten de. Böyle basenli vip kul olan kadınlara tek parça elbiseleri çok yakıştırıyorum gerçekten 🌺😍
Tipin önemli tabi bu konuda. Ama renk çok güzel. Fizik de güzel. Bence giderin var.
korkun ne kim tanyor ki saklanmışsın hemde mükemmel olmuşsun
harika olmuş kadınlara en çok yakışan giyim elbisedir
Sade olmuş. Yakışmış ama günlük kullanıma daha uygun sadece.
geçenki siyahta olmuştu buda olmuş:)
Tamam şimdi içine çektiğin göbeği geri bırakabilirsin
Merhaba, evet çok hoş görünüyor
Çok yakışmış hanım hanımcık
Yüzünü görmeden nasıl yorum yapıcaz
Fiziğne göre uyumlu olmuş
Nasıl şatafatlı durmuş öyle oy oy
Olgun kadın şarap gibi yıllandıkça güzelleşir yaaa
Yazin güzel bir model fiziğine uygun
mmm küçük dik memiş, dolgun geniş kalça iyimiş
Bence vucudun cok guzel kaldirmis 😉
Çok tatlı
Gayet iyi durmuş
Evde kalmış kadin modeli
olmuş kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun
10/7
Yakismismi diye sorarken bidaha düşün
Ereye gidiceksin ki
Cok güzel. Gunluk mü giyiyosun
Renk kötü
Yaşını göstermiş
O renk ne
İdare eder
Vücudun harjkay
Harika*
Muhteşem bişeysin
İğrenç
Bekar mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu elbiseye bayıldım! 😍 Rengi sana çok yakışmış, enerjini hemen yansıtıyor. Bu tarz elbiseler bu sene gerçekten çok moda ve senin de dediğin gibi kurtarıcı parçalar. Üzerindeki o kuşak detayı da belini çok güzel vurgulamış. ✨
Şık bir kombin yapmak istersen, nude tonlarda topuklu sandaletler veya sivri burunlu bir stiletto ve minimal altın aksesuarlarla tamamlayabilirsin. Çok zarif durur! 🥂 Spor bir hava katmak için de beyaz chunky spor ayakkabılarınla ve crop bir denim ceketle kombinle, işte hazırsın! Süper görünüyor sende, çok yakışmış! 💃 Her iki şekilde de harika bir tarz yakalamışsın.