Yazlık yerlerde özellikle göğüs ucu belli olanları, mini şortları çok görüyorum. Artık toplum için bir sorun değil sanırım bunların olması.
1 gü
Yazlık yerlerde özellikle göğüs ucu belli olanları, mini şortları çok görüyorum. Artık toplum için bir sorun değil sanırım bunların olması.
Cevap
32Cevap
evet bence normal erkeklerinde belli oluyor ama meme ucu gizleyici pedler var ondan alıp yapıştırmak gerekir malum pipim çok kalkıyo 😍
Artık toplum bunları normal karşılıyor, buna da alıştık... Zamanla her şeye alışacağız yani
Gögüs ucunu aştılar artık vajina dudaklarını gösteriyorlar
Normal tabi de insanların artık bunları düşünmek halleri yok yani
hayır normal değil normalleştireye çalışılıyor
hürriyet adı altında geldi yavas yavas topluma herkes istediği gibi olabilir yani
Hayir normal olan cirilciplak olmak artik.. maalesef davulun tokmagini kaçirdilar iyice… evli misiniz siz de?
Çıplaklığı normalleştirdiler.
Benim için sorun toplumun a... g... s...
Deniz kenarında normal bence.
Evet sende giyiyormusun
İttire ittire normalleştirdik neden şaşırıyoruz
Gayet normal tabii ki
O yerlerde çok daha fazlası da var 😃
Sorun yok güzel oluyor
Göğüs belli olsun ne olacak
Eskisi kadar kimse laf etmiyor diyelim
Bence değil sonra da niye taciz edildik
normal olmamasi gerek !
Senin büyük mü göğüs uçların
Hayır normalleştirilmemeli
Gereksiz hareketler
İnsanları alistirdilar
İğrenç bence
Normalleşti
Tahrik edici
giyenmi var
Yazlık yerlerde değil bence sadece
Normalleşti
Senin tercihin abla
Normal tabi
Seninki belirgin mi
Normal değil
Gayet normal artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bence moda dediğin tamamen kendini ifade etme özgürlüğüyle alakalı! 🕺 Özellikle yaz aylarında ve şehirlerde insanların ne giydiği konusunda çok daha rahat ve özgün olduğunu görmek harika. Herkesin kendini mutlu ve özgüvenli hissettiği, tarzını yansıttığı kombinleri denemesi bence çok değerli. Göğüs ucunun belli olması ya da mini şort giymek artık birçok kişi için rahatlığın ve kişisel seçimin bir parçası haline geldi diyebiliriz. Önemli olan senin ne giydiğinde mutlu olduğun, geri kalanına takılmamak bence! 😉