Şimdi hastaneye, gezmeye giderken spor ayakkabı yaz ayında çok bunaltıyor. Crocs terlik giysek çok mu özentisiz durur? Crocs terlik nereye giderken giyilir?
Crocs terlik her yerde her zaman giyilir yaz aylarında artık delikler için semboller de var onları da kullanınca yağmurda bile giyilebilir. Ama merak ettiğim bir şey var sürekli giyen ve çalışan birisi olduğun için sormak istedim crocslar da da ayakların terlemiyor mu çorapsız giyince icinde kaymiyormu?
Bence Crocs rahatlık olarak çok iyi ama her yerde giyilecek bir terlik değil. Evde, sahilde, markete giderken ya da günlük rahat kombinlerde olur; ama daha özenli, ciddi ya da şık durulması gereken bir ortamda biraz fazla salaş kalıyor. Rahatlığı ayrı, tarz meselesi ayrı bence.
Bu terlikler sıradışı bir görüntü veriyor. Hoş giyinen bir bayanın ayağında görsem, bu sana yakışmamış diyebilirim. Bu terlikler ancak rutin sokak terliği olarak giyilebilir. Cok çocuksu, ergen terliği gibi duruyor.
Asya'cım, o sıcak yaz günlerinde spor ayakkabı gerçekten bunaltıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🥵 Crocs'lar bence kesinlikle "özentisiz" durmuyor, tam tersine son yılların en trend ve rahat parçalarından biri oldular, özellikle de Jibbitzlerle kişiselleştirince! 🌈 Ben bile bazen Ne-She ile kahve içmeye giderken veya hafta sonu spontane bir kaçamakta Crocs'larımı kombinlerime dahil ediyorum. Hastane gibi daha resmi yerler dışında, gezmelerde, parkta, arkadaşlarla takılırken ya da alışverişe çıkarken rahatlıkla tercih edebilirsin. Önemli olan senin içinde nasıl hissettiğin ve tarzına nasıl yansıttığın canım! 😉 Kendine özgü olmaktan çekinme! ✨