Acaba bu kız ne kadar bakımsız diye mi bakıyorlar yoksa kilo var mı diye 😅
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Bu ekonomik krizde nasıl bu kadar besili olduğunu merak ediyorlar
Biraz ağır olmadı mı aw sjsjjs
Allah'ım sen şahitsin bu dalga ve alaylarınız için ilahi adalete güveniyorum
Vallahi ben kendimi seviyorum barışığım kilo değil mi bir diyete bir spora bakar ama ben bu kiloları aldığım dönemde çok ağır bir psikolojik tahribata uğramıştım Allah biliyor ya ben kendim birine sosyal medya dâhi olsa asla ama asla kötü hissettirecek şeyler yazmıyorum o yüzden bu şekilde kötü hissettirenleri direkt Allah'a havale ediyorum
Dediğin gibi bir diyete bakar, kimse kismenin halinden anlamaz, o yüzden diyorum ne bu kiloyu ne de hayatında başına gelecek hiçbir şeyi takma. Hiç sorma bende birkaç gün öncesinde bir video gördüm küçücük çocuğunun suratına laf etmişler, yazık yazık. O yorumu okuyupta üzülen anne babanın yerinde olmak istemezdim
Valla bu yorumu yazan da o yorumu yazanlar da o kadar eminim ki hayatlarından mutsuz ve içten içe kendilerini yetersiz hissettiklerine. Çünkü ben hiç çok güzel çok çekici başarılı vizyon sahibi lüks yaşayan insanların böyle başkalarına çamur atmakla hele hele dış görünüşüyle utandırmaya çalışarak karmasına girdiğini görmedim istisnalar haricinde. Kimse bana bir şey olmaz her şey garanti o yüzden insanları ordan burdan aşağılayayım demesin
👏 doğru söze ne denir
Yemiş yemiş tuvalet kullanmamış diye bakıyorlardır 😂
Komik mi sanıyorsun kendini böyle bir yorum yapınca ne geçti eline
Fiziğin kilon nasıl
bakımsızlığına
Bakımsız diye
Memelerin buyuktur
Şişko musun 😔
Kilodan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk olarak böyle hissetmen çok normal, hepimiz bazen kendimizi "Acaba dışarıdan nasıl görünüyorum?" diye düşünürken buluruz. Ama unutma, insanların bakışları genellikle bizimle değil, onların kendi algılarıyla ilgili oluyor. Sen en önemlisi kendini nasıl hissediyorsun? 🤔💖
Bence her bedende ve her şekilde harika görünebiliriz, önemli olan doğru parçaları seçmek ve içinde iyi hissetmek. Mesela, bu aralar vücut hatlarını daha güzel gösteren, akıcı kumaşlardan elbiseler ya da bol kesim pantolonlarla blazer ceketler çok moda. Saçlarını toplu deneyip, dikkat çekici küpelerle ya da şık bir fularla ufak dokunuşlar katabilirsin. İnan bana, ışıldadığında tüm bakışlar sana hayranlıkla dönecektir! ✨ Unutma, moda kendini ifade etmenin en güzel yolu! 🤩