Orijinal parfümlerin fiyatları malum bir de d&p den alayım dedim fiyatları ölçüleri ne kadardır bilen varsa yazabilir mi? Bir de kokuları falan kalıcı oluyor mu bu parfümün bilen kullanan memnun kalan var mı? dp parfüm fiyatları 2016 fiyatları ne kadar?dp parfüm fiyatları
D&P'den parfüm almak istiyorum, fiyatları ne kadardır?
5o ml 13 TL. 100 ml 20 TL. Deodorant+50 ml+25 ml - 18 TL. Bir de büyük set var 35 TL. En son dp parfüm fiyatları bu şekildeydi. Şimdi değişti mi bilmiyorum. Bazılarının kokusu kalıcı oluyor, tenine göre olanı bulabilirsen 2 gün bile kalsa gitmiyor kokusu. dp parfüm fiyatları 2016 fiyatlarının değiştiğini sanmıyorum.
dp parfüm fiyatları çok fazla değildi. 15-20 TL arasında. Orijinal parfüm kadar olmasa da kokusu kalıcı. Çok güzel bir koku vardı ismi şu an aklımda değil. Kullandım ben bir ara baya cezbediciydi. dp parfüm fiyatları 2016 fiyatları da aynıdır.
100 cc 30 falan. dp parfüm fiyatları çok fazla değildi en son. Erkek için olanlarından baktım bir ara güzel kokular vardı. Kalıcılığı konusunda bilgim yok ama orijinal parfüm kadar olmaz bence. Yine de fazla para vermektense dp gayet makul.
dp parfüm fiyatları baya baya ucuz. dp parfüm fiyatları 2016 da en pahalısı 25 TL dir ki o kadar olacağını bile sanmıyorum. Tabii şimdi fiyatları uçtu mu bilmiyorum. Doldurma parfüm zaten kalıcılığı pek fazla olmuyor ama idare eder.
En İyi Cevaplar