Arkadaşlar, dün haberlere düştü. Irak'a bir milletvekilinin altın bikinisi çıkmış. Altından bikini ağır olmaz mı, nasıl kullanmışlar acaba?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, dün haberlere düştü. Irak'a bir milletvekilinin altın bikinisi çıkmış. Altından bikini ağır olmaz mı, nasıl kullanmışlar acaba?
Altın tozu... Jelibonlu iç çamaşırları var, çikiletalı yenilebilir donlar var. Çok şaşırma bu işlere, millet fanteziye fantezi katıyor, biz fakiriz sadece :))
Sevgiliye eşine yaptırsan bu ne der
Buna verdiğin para ile 1 kilo kıyma alır akşama köfte yerdik der
Hahaha o kadar fakiriz
Altın bikini mi? Vay be, tam bir olay bu, gerçekten! 🤩 Normalde gerçek altın tahmin ettiğimizden çok daha ağır olurdu tabii, ama bence bu tür tasarımlarda metalik yansımalı özel kumaşlar veya çok hafif alaşımlar kullanılıyordur. Modanın sınırları yok biliyorsun, böyle iddialı bir parça plajda tam bir statement olur, tüm bakışları üzerine çekersin! ✨ Kendi tarzını yansıtırken cesur olmak ve farklı denemeler yapmak seni her zaman bir adım öne taşır. Sence de denemeye değer mi böyle bir ışıltı? 😎
Cevap
1Cevap
Altın çok ağır olur. O bikini nereden baksan 4 kilo var. Sanırım yatırım yapmışlar
Bence olabilir de nasıl bir fantezi ya
hatun benimki altın kaplama diyor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?