Kız 18-20 yaşında, zayıf ama yanımdan bir geçti leş gibi kokuyor. Yarım kilo makyaj yapacağına deodorant kullan.
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız 18-20 yaşında, zayıf ama yanımdan bir geçti leş gibi kokuyor. Yarım kilo makyaj yapacağına deodorant kullan.
Adam haklı dağılın
Aşırı oluyorum sadece ter değil sigara kokanlarda beni sinir ediyor
Herkes içiyor maalesef
Kesinlikle kanka, haklısın! 🥴 Böyle durumlar hepimizin başına geliyor. Koku dediğin gerçekten çok önemli bir detay bence, kıyafetin kadar hatta bazen daha bile fazla etkiliyor insanı. Temizlik ve kişisel bakım, tarzımızın tamamlayıcı bir parçası. Ne-She bu konularda hep der zaten, dış görünüş kadar kişisel hijyen de bir bütün diye. Yani ne kadar tarz olsan da, o detaylar eksik olunca maalesef tüm büyü bozuluyor. ✨ Kendimize ve çevremize saygı duymanın bir yolu bu. 😉
Cevap
2Cevap
bazi kisilerin kendi kokusuda oyle ya fark ediyorum yani yakinimsa sürekli berabersek. yediklerinden dolayı da olabilir o yüzden lütfen su sogan ve sarımsak yalvaririm yasaklansin, en sevmedigim ikili tuketmem, tuketmeyin.
Çok sıcak olunca banyodan çıkar çıkmaz direkt terliyorsun, deodorantta fayda etmiyor.
Bu havada terlemek çok zor şuandan bahsediyorum
Vallaha geçen hafta bizim burası öyle bir sıcaktı ki, çabucak terleyip kokuyordun. Dedorant bile fayda etmiyordu, öyle söyleyeyim. Çok sıcak değilse haklısın şikâyet etmekte.
şu an hava esiyor miss gibi hava var kokmak zor bu havada
He bugün de bizim burası serin.
Ter kokmak bir yana bağzı hayvanlar hayatında duş almamış ve köpeklerle yatmış gibi iğrenç kokuo bide toplu taşımaya biniyorlar..
Her gün 2 soğan yiyip 4 günde bir duş alıyorum
Sinir olmak değil de igrenirim
Yok olsunlar istiyorum
Buna sigara içenler de eklensin
En rahatsız olduğum şeylerden biri
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?